Μπάγερν: Νέο αστέρι του Τούχελ ζήτησε περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλίως θέλει να φύγει

15:48 14/6/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο λίγα δεν ήταν τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Μπάγερν Μονάχου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις ευθύνες να μοιράζονται, αρχικά στον Τζούλιαν Νάγκελσμαν και μετά στους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Τόμας Τούχελ να κάνει προετοιμασία με την ομάδα και να πάρει τις αποφάσεις του για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση αλλά και να διαχειριστεί ποδοσφαιριστές που τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν πήραν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ράιαν Γκράβενμπεργκ,

ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μπάγερν στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού αλλά δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός δήλωσε πως αναμένεται να συζητήσει άμεσα με τον Τόμας Τούχελ, προκειμένου να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τη νέα χρονιά καθώς δεν θέλει να περάσει από τον πάγκο άλλη μία χρονιά.

"...Θέλω να παίξω περισσότερο, κατά προτίμηση στη Μπάγερν. Διαφορετικά σε έναν σύλλογο όπου θα έχω σίγουρα θέση βασικού. Δεν θέλω να έχω άλλη μία χρονιά όπως αυτή. Θα μιλήσω με τον κόουτς τις επόμενες μέρες και μετά θα αποφασίσουμε..."

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γκράβενμπεργκ με τη Μπάγερν λήγει το 2027, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 21χρονος μέσος έχει καταγράψει 33 συμμετοχές με την ομάδα, έχοντας 1 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Οι αναλυτικές λεπτομέρειες του μυθικού deal με Μπέλιγχαμ

Τσέλσι: Σε εξέλιξη ιταλικός εμφύλιος για την υπογραφή του "Κάπτεν Αμέρικα"

Ρονάλντο: Το "τρελό" μηνιάτικο που θα λαμβάνει η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού τους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάγερν, Νέο, Τούχελ,bagern, neo, touchel