Το Diesel On Full Guard είναι το πρώτο Android Wear smartwatch με δικό του skin

18:33 1/9/2017 - Πηγή: Xblog

Η Diesel ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά των wearable συσκευών με τη σειρά προϊόντων «On». Το Diesel On Full Guard είναι το πρώτο smartwatch της εταιρίας και έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: είναι το πρώτο ρολόι με Android Wear με δικό του skin (γραφικό περιβάλλον).

Εμφανισιακά, το Diesel On Full Guard έχει σχεδιαστεί σαν παραδοσιακό ρολόι, όμως

στο κέντρο υπάρχει μια οθόνη αφής τύπου AMOLED. Το σασί του, που είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP67 για αντοχή στο νερό, έχει πάχος 48mm και βγαίνει σε μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα για να ταιριάζει με το αντίστοιχο λουράκι του.

Το hardware του Full Guard δεν είναι το ισχυρότερο. Η Diesel έχει επιλέξει το chipset Snapdragon Wear 2100 της Qualcomm που βρίσκουμε και σε άλλα σύγχρονα smartwatches αλλά δεν έχει GPS, NFC ή αισθητήρα καρδιακού παλμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το πάρετε για τρέξιμο (άλλωστε ποιος παίρνει ένα χοντρό ρολόι στο γυμναστήριο;) και δεν μπορείτε να κάνετε πληρωμές μέσω Android Pay.

Όσο για το λειτουργικό σύστημα, το Diesel On Full Guard τρέχει το Android Wear 2.0. Είναι το πρώτο smartwatch στον κόσμο της Google με το δικό του skin, και αυτό σημαίνει ότι έχει μερικά δικά του πράγματα, όπως τη λειτουργία T-ON-I (Time, Organising, Notification, Intelligence) που εμφανίζει βασικές πληροφορίες όπως στα βίντεο-παιχνίδια, τα φίλτρα της οθόνης που προσομοιώνουν την αντανάκλαση του γυαλιού ενός αναλογικού ρολογιού και τη λειτουργία “Do Not Disturb” που “σπάει” την οθόνη όλο και περισσότερο κάθε φορά που έρχεται μια νέα γνωστοποίηση.

Το T-ON-I

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ρολόι της Diesel το κατασκευάζει η Fossil, η οποία έχει αναλάβει τη δημιουργία των smartwatches των Michael Kors, Emporio Armani και Misfit. Θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο με κόστος $325 (€290 χωρίς μεταφορικά στο Macy’s).

Συντάκτης: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα