Annabelle: Creation, Δείτε το trailer της νέας ταινίας

16:33 24/6/2017 - Πηγή: Xblog

«Το Κάλεσμα» το λάτρεψε τόσο πολύ ο κόσμος που η Warner Bros. Pictures το έκανε ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν. Η νέα ταινία σε αυτό το σύμπαν ονομάζεται Annabelle: Creation και έχει πρεμιέρα φέτος τον Σεπτέμβριο.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, στο «Annabelle: Creation»

θα δούμε την δημιουργία της κούκλας Annabelle. Η ιστορία στο Creation ξεκινάει αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης ενός κουκλοποιού, όταν αυτός καλωσορίζει στο σπίτι του μια καλόγρια και κάποια κορίτσια από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Τα κορίτσια δεν θα αργήσουν να μάθουν ότι η κούκλα είναι δαιμονισμένη.

Το Annabelle: Creation είναι δηλαδή prequeal του Annabelle. Την ταινία σκηνοθετεί ο David F. Sandberg του «Μη Σβήσεις το Φως» και την παράγουν οι Peter Safran και James Wan των ταινιών «Το Κάλεσμα». Το καστ περιλαμβάνει τους Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia και Miranda Otto.

Το Annabelle: Creation» έχει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σύμπαν “The Conjuring Universe” περιλαμβάνονται οι ταινίες The Conjuring (2013) και The Conjuring 2 (2016), οι Annabelle (2014) και Annabelle: Creation (2017), καθώς και οι The Nun (2018) και The Crooked Man (δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει). Οι κριτής Scott Mendelson του Forbes αναφέρει ότι το The Conjuring Universe είναι το πρώτο επιτυχημένο σύμπαν μετά το Marvel Cinematic Universe.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα