Ο Δρόμος FM σας πάει…LAV!

Στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm σας προσκαλεί να απολαύσετε το θεαματικό show “LAV”, τη μουσική παράσταση για την τρέλα του έρωτα, την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα, με αγαπημένα ρεπερτόρια, νέα τραγούδια και παλιά αισθήματα που κρατούν για πάντα!!!!

Η Άννα Βίσση, η αξεπέραστη show woman και ταυτόχρονα μοναδική ερμηνεύτρια,

υποδέχεται αποκλειστικά τους ακροατές του καλύτερου ελληνικού ραδιοφώνου της Αθήνας, στο πιο ηλεκτρισμένο και αγαπησιάρικο show της πόλης και με τρελή διάθεση για clubbing, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 11 το βράδυ, στο LAV!

Μάζι της η νεαρή DEMY, το ποπ κορίτσι που σάρωσε τα βραβεία στα MAD Video Music Awards (καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, καλύτερο hip hop video clip και καλύτερο ντουέτο – συνεργασία) και έρχεται να προσθέσει τη χαρά και το πάθος της στο “LAV” – ly σχήμα του χειμώνα.

Η έκπληξη της βραδιάς, κρατάει λύρα και έρχεται από την Κρήτη! Ο γνωστός σε όλους ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ, ο κρητικός προφέσορας της αυτοσχέδιας μαντινάδας και δεξιοτέχνης της λύρας, σε μια ανατρεπτική εμφάνιση που περιλαμβάνει από παθιασμένες μαντινάδες, σούστες και ριζίτικα μέχρι και κέλτικα σολα, υπόσχεται να μας ενώσει και να μας στείλει τον ένα στην αγκαλιά του άλλου!

Οι ρακές από μας…

Αν θέλετε να είστε ένας από τους 400 τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για την πιο “LAV” – ly βραδιά του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στείλτε το μήνυμά σας στο 54777 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ, το όνομα ΒΙΣΣΗ και το ονοματεπώνυμό σας και διεκδικείστε διπλές προσκλήσεις με ποτό, για να απολαύσουμε όλοι μαζί την Άννα Βίσση, τη DEMY και το Νίκο Ζωϊδακή στη μουσική παράσταση «LAV», την Παρασκευή 25/01, στις 11 το βράδυ, στο LAV@ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, για μια ακόμη φορά, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα μεγαλύτερά σχήματα της πόλης με όλους τους κορυφαίους καλλιτέχνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα