Dancing On Ice: Η αποχώρηση και το … μονόπετρο!

Και εκεί που λέγαμε ότι η σημερινή εκπομπή του Dancing On Ice ήταν λιγότερο ενδιαφέρουσα από τις προηγούμενες, αφού οι χορευτικές φιγούρες και τα φαβορί ήταν σχεδόν τα ίδια τουλάχιστον με τα δύο προηγούμενα live, οι κριτές ψήφισαν μεταξύ του Γιώργου Χειμωνέτου και της Μαριάννας Καλλέργη να φύγει η τελευταία. Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της αποχώρησης, ο σύντροφος της Μαριάννας και χορευτής της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Αλεξέι,

πλησίασε την πρωταθλήτρια του muay tai. Δήλωσε δημόσια ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, γονάτισε και όπως τα παραμύθια της είπε πως θέλει να την παντρευτεί δίνοντάς της το πολυπόθητο μονόπετρο.

Η Μαριάννα Καλλέργη σοκαρισμένη δεν απάντησε ούτε ναι, ούτε όχι ενώ η παρουσιάστρια, οι υποψήφιοι και το κοινο κοιτούσαν άφωνοι. Η Τζένη Μπαλατσινού προσπάθησε να “σώσει” την κατάσταση, λέγοντας πως η παίχτρια είναι σοκαρισμένη και συγκινημένη και γι’ αυτό δεν έδωσε απάντηση.

Αναμένουμε λοιπόν την εμφάνιση της Καλλέργη στο ‘Πρωινό Αντ1′ προκειμένου να μάθουμε τι απάντησε τελικά στον αγαπημένο της. Ήταν ένα τηλεοπτικό τρικ που έκλεψε τις εντυπώσεις και συνάμα μας γύρισε στις εποχές του ‘Μπράβο’ με τη Ρούλα Κορομηλά.

Από την εκπομπή της Κυριακής, ξεχώρισαν για ακόμα μια φορά η Shaya, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ιωάννα Πηλιχού αλλά και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα