Σοκ: Η Χρυσή Αυγή υμνεί τον Σατανά!

18:36 7/3/2017 - Πηγή: Taxalia
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου. Την ίδια ημέρα που ανεξαρτητοποιείτο ο Δημήτρης Κουκούτσης (Σάββατο 4 Μαρτίου), την ίδια ακριβώς ημέρα στη Σαββατιάτική σελίδα μου στην Ελεύθερη Ώρα “Τσουκνίδα”, δημοσίευα δυο πρωτοσέλιδα του περιοδικού “Αντεπίθεση” που εξέδιδε επί σειρά ετών η νεολαία της Χρυσής Αυγής και το οποίο καταργήθηκε όταν η Χρυσή Αυγή έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ανέφερα

συγκεκριμένα:

«Ποια η σχέση της Χρυσής Αυγής με το περιοδικό “Αντεπίθεση” που υμνούσε σε κάθε του φύλλο το Ναζισμό και όχι μόνο;;;»!

Και το “όχι μόνο” θα το δημοσιοποιήσω σήμερα!

Υμνητές του Εωσφόρου!

Στο τεύχος 5 του Ιανουαρίου 2000, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο: “Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα”. Σ΄ αυτό εξυμνείται ο Εωσφόρος – Σατανάς που σύμφωνα με τους συντάκτες, είναι:

«Αυτός που τολμά να υψωθεί μπροστά στη Θεϊκή Δύναμη. Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι μιας παρακμασμένης Θεϊκής Δύναμης…

Αυτός που δεν χωρά στα σύνορα του Παραδείσου και έτσι τίθεται εκτός Παραδείσου…

Αυτός που θα φτιάξει τη δική του Κόλαση και εκεί θα καλέσει όλους αυτούς που θαμπώνονται από το Φως του. Από τους ίδιους με αυτό Κολασμένους , το στρατό του. Τον Στρατό των ίδιων κολασμένων εδώ και αιώνες που από καταβολής κόσμου μια μικρή κόκκινη κλωστή δένειόλους τους Στρατιώτες του…

Αυτός που οι ανά τον κόσμο δούλοι, υποταγμένοι θα τον πουν Διάβολο, Σατανά και αυτός θα γελά, θα καγχάζει. Μόνος του. Με τους συντρόφους του. Με τους συμπολεμιστές του!

Αυτός που είναι μια αιχμηρή κοφτή γραμμή φωτός! Ο Ανίκητος ήλιος! Ο Εωσφόρος!

Αυτός που φέρνει το Λευκό Φως, την Αυγή κάθε χιλιετία…»!

Να τοποθετηθεί δημόσια ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!

Όλα τα παραπάνω βλάπτουν βάναυσα τα πιστεύω των Ορθόδοξων Χριστιανών και δημιουργούν απορίες, και θα πρέπει πάραυτα να τοποθετηθεί δημόσια ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως θα πρέπει να μας πει εάν πριν ονομάσει το κόμμα του Χρυσή Αυγή, ήθελε να το ονομάσει “Εωσφόρο”, προβάλλοντας ότι είναι το κόμμα που φέρνει φως. Αυτή η σκέψη όμως δεν τελεσφόρησε, τότε, γιατί αντέδρασαν πολλά από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος!

Απαιτούνται εξηγήσεις από τον Κουκούτση…

Όσον αφορά τον Ανεξάρτητο πλέον, Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση και επειδή στο κείμενο ανεξαρτητοποίησής του αφήνει πολλά ανοικτά ζητήματα, θα είναι εξόχως χρήσιμο για την μετέπειτα πολιτική του σταδιοδρομία να γίνει πολύ πιο σαφής για τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή.

Γνώριζε τα περί Ναζισμού και τα περί ύμνων στο Διάβολο – Σατανά από το πρώην κόμμα του το οποίο υπηρέτησε επί πολλά χρόνια;;

Τα αποκηρύττει τα παραπάνω μετά βδελυγμίας;;

Ή από τη μια υμνούμε τον Σατανά και από την άλλη μετέχουμε σε Ορθόδοξα Μυστήρια της Θρησκείας μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα