Επικός Αλέφαντος : "Ο Μπέντο είναι ...."

11:38 6/3/2017 - Πηγή: Taxalia
Από πού να ξεκινήσω τώρα. Θα αρχίσω με την ερώτηση του Σινάνογλου αν ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο. Όχι δεν το πιστεύω, ακόμα και να νικήσει σήμερα την ΑΕΚ και να πάει τη διαφορά στους 4 βαθμούς. Εντάξει, έχει Λεωφόρο ο Ολυμπιακός, έχει βαρύ πρόγραμμα με Ευρώπη και Κύπελλο, αλλά ο Πανιώνιος
θα κερδίζει όλα τα παιχνίδια;

Το λέω ξεκάθαρα, ο Πανιώνιος δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Μαρινάκης θα παρέμβει στο θέμα του Μπέντο αν δει την ομάδα να πηγαίνει σε καταστροφή.

Και να σας πω και το άλλο διότι εγώ δεν είμαι σαν πολλούς άλλους που λένε "τι ωραία που θα ήταν να γινόταν αυτή η έκπληξη". Αν ο Πανιώνιος πάρει το πρωτάθλημα, θα έχει σβήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτή είναι η γνώμη μου. Θα πρέπει να πάει όλος ο Ολυμπιακός να αυτοκτονήσει, και οι παίκτες και ο προπονητής, και όχι μόνο ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να πάει να αυτοκτονήσει και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ!

Όταν το είχε πάρει η Λάρισα, είχε ομαδάρα που την ετοίμαζε τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, τότε είχα πάει εγώ με τη Δόξα Δράμας και είχα πάρει ισοπαλία στο Αλκαζάρ, ήμουν ο πρώτος που την είχα σταματήσει εκεί μέσα και είχε τρελαθεί ο Γκμοχ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά στην Τούμπα για ένα 20λεπτο, αλλά σαν αρχάριος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει ήρωας της βραδιάς ο Ανσαριφάρντ, όπως έγινε ήρωας στην Τουρκία.

Άκου αγοράκι μου τώρα, δεν ξέρω αν σου τα λέει αυτά ο προπονητής, θα σου τα πω εγώ. Όταν είσαι τετ α τετ με τον τερματοφύλακα σε ευθεία γραμμή, δεν πλασάρεις έτσι σπασμωδικά γρήγορα την μπάλα πάνω του. Ακόμα και στο κορμί του να μην πάει, οι τερματοφύλακες είναι εκπαιδευμένοι να σηκώνουν το ένα χέρι για να σταματήσουν τη μπάλα αν πάει πάνω από το σώμα τους.

Εκεί ο μεγάλος παίκτης κολλάει την μπάλα στο πόδι και κάνει προσποίηση να κερδίσει χώρο προς το πλάι. Όπως όταν βλέπεις ένα αμάξι να έρχεται πάνω σου, κάνεις κίνηση δεξιά ή αριστερά να το αποφύγεις. Έτσι πρέπει να κάνεις και με τον τερματοφύλακα. Ψυχραιμία θέλει και τον γλεντάς τον τερματοφύλακα εκείνη τη στιγμή. Δες τι κάνει ο Μέσι και ο Ρονάλντο σε τέτοιες φάσεις.

Ο Λεάλι από την άλλη, έχω πει πολλές φορές ότι δεν με πείθει, έχει εύκολο το λάθος, θεωρώ πολύ καλύτερο τον Καπίνο.

Ο Ολυμπιακός έχασε τα χαφ στο β' ημίχρονο, φαινόταν το πράγμα πού πάει από το τελευταίο τέταρτο του α' ημιχρόνου όταν ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε.

Γιατί κύριε Μπέντο στηρίζεσαι μόνο στα νεαρά παιδιά και στον Καρντόσο; Θα μας τρελάνεις; Άσχημα θα ήταν να μπορούσες να έχεις μέσα τον Τσόρι ή τον Καμπιάσο; Μάνες είναι για τέτοια ματς.

Κάνεις αλλαγή και βάζεις μέσα τον Καρντόσο, τι περιμένεις, να σου γυρίσει το ματς; Πότε το έκανε φέτος που επιμένεις σε αυτόν;

Έχεις τόσα ματς να παίξεις με Μπεσίκτας, με Κύπελλο ντέρμπι, με πρωτάθλημα, γιατί δημιουργείς πρόβλημα στον Ολυμπιακό; Πώς θα στηρίξουν την ομάδα συνεχώς τα νέα παιδιά; Έχεις υλικό αλλά το θάβεις.

Πήγες και έχασες τρίτο σερί ματς, μετά την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο στην έδρα σου, από τον ΠΑΟΚ που φτύνει αίμα για να κερδίσει τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα στην Τούμπα. Από την εποχή που ήμουν εγώ προπονητής του ΠΑΟΚ και είχα νικήσει τον Ολυμπιακό, από τότε είχε ελάχιστες νίκες ξανά εις βάρος του Ολυμπιακού.

Αυτός ο σέντερ φορ ο κοτσίδας ο Πρίγιοβιτς, με το που τον είδα στο πρώτο ματς, βγήκα και είπα ότι θα αποδειχτεί καλύτερος του Αθανασιάδη με τον οποίο 500 χρόνια να παίζει ο ΠΑΟΚ 500 χρόνια πρωτάθλημα δεν θα πάρει. Και πραγματικά ο κοτσίδας με έχει δικαιώσει με τα γκολ που βάζει. Ούτε Κουλούρηδες ούτε Αθανασιάδηδες χθες είχε ο ΠΑΟΚ και βρήκε την υγειά του. Δεν θέλω να πω άλλα τώρα γιατί ο Ολυμπιακός έχει κρίσιμα ματς.
sportdog
Keywords
Τυχαία Θέματα