ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ: Αυτό είναι το νέο iPhone

22:03 12/9/2017 - Πηγή: Taxalia
Στο κατάμεστο αμφιθέατρο Στιβ Τζομπς στο νέο αρχηγείο της Apple στην Καλιφόρνια παρουσιάστηκε το νέο -επετειακό, για τα δέκα χρόνια από την πρώτη παρουσίασή του- κορυφαίο μοντέλο του iPhone, το iPhone X (λατινικό δέκα).

Παρά το γεγονός ότι ο CEO της Apple,
Τιμ Κουκ, παρουσίασε διάφορα νέα προϊόντα της εταιρείας, όπως τον αντικαταστάτη του iPhone 7, το iPhone 8 και 8 Plus (τα οποία, μάλιστα, θα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης), όλα τα φλας ήταν στραμμένα στο iPhone X, το οποίο αποτελεί τη νέα «ναυαρχίδα» της Apple.

Και τα στοιχεία δεν απογοήτευσαν: το μπροστινό μέρος του iPhone X είναι οθόνη (το κλασσικό κεντρικό κουμπί χάνεται, ενώ η διαγώνιος αυξάνεται στις 5,8 ίντσες), το ξεκλείδωμα της συσκευής θα γίνεται με αναγνώριση προσώπου μέσω συστήματος υπέρυθρων ακτινών, το τηλέφωνο περιβάλλεται από ατσάλι και έχει γυάλινη πλάτη, η διπλή κάμερα έχει νέες προδιαγραφές και η οθόνη θα «ξυπνά» με ένα χτύπημα με το δάκτυλο.

Να σημειωθεί ότι η τιμή του iPhone X αναμένεται να διαμορφωθεί στα 999 δολάρια για το βασικό μοντέλο (θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από τις 27 Οκτωβρίου), ενώ το iPhone 8 θα αρχίζει από τα 699 δολάρια και το iPhone 8 Plus από τα 799 δολάρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα