ΜΠΑΛΑΟΥΡΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΟΤΟΥΣ…

18:16 30/1/2016 - Πηγή: Taxalia

Του Γιώργου Νούτσου

... ο Ξηρός σεναριογράφος, το Εθνικόθέατρο παραγωγός και ο Μπαλαούραςυμνητής του απόλυτου σκότους...!


Κάπως έτσι το φτωχικό μου μυαλόαντιλαμβάνεται την ιλαροτραγωδία των εξ Εξαρχείων "επαναστατών", που ζήλωσαν "δόξες" του παρελθόντος κι επιχειρούν σε συνεργασία αγαστή να μας στείλουν όλους στο φρενοκομείοτης απέραντης, αρρωστημένης και άκρως επικίνδυνης θεώρησης τους για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και τις συνταγές κατάλυσης τους...


Κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους. Αρκεί να υπηρετούνται οι συνειδητοί ιδεολογικοίστόχοι

με τους οποίους "ανδρώθηκαν", ζυμώθηκε η ψυχή τους και στη συνέχειαπιστά τους υπηρέτησαν στο πεζοδρόμιο, στο αντάρτικο πόλης, στις αιματοβαμμένες "εξεγέρσεις" τους, στην παροχή πολιτικής και ιδεολογικήςκάλυψης, στη διαστροφή μιας αδήριτηςκαι αναμφισβήτητης πραγματικότητας, που απόλυτα ξεκάθαρα, μέσα στο συντεταγμένο δικαιικο μας σύστημα - κομμάτι της οργάνωσης μιας ελεύθερηςκαι δημοκρατικής κοινωνίας - έχει τη στοιχειώδη ευχέρεια να χαρακτηρίζει το φόνο φόνο και τους δράστεςδολοφόνους !!!


Δεν είναι τυχαία η παράφωνη συγχορδίαόλων των παραπάνω, στην προσπάθειατους να θολώσουν την εικόνα, να "αγιοποιήσουν" εγκληματίες, να εξιδανικεύσουν επιλογές, χυδαία να εξομοιώσουν θύτες και θύματα, να τσακίσουν τη λογική, να δημιουργήσουνκοινωνικά ερείσματα και να αλλοιώσουντην απόσταση που χωρίζει την αλήθειααπό το ψέμα, το μύθο απο την πραγματικότητα, τη λογική από την αιματοβαμμένη διαστροφή..!


Και καθόμαστε και τους ακούμε ! Να ασχημονούν όχι στα καφενεία, αλλάστον ναό της Δημοκρατίας, την ίδια τηΒουλή απο βήματος, αναπτύσσονταςμας πρωτόγνωρες θεωρίες και πλέκοντας στεφάνια αγιοσύνης, για κάποιους που σκότωσαν καμιά δεκαριάαθώους συμπολίτες μας, έτσι για να ανατρέψουν αυτό με το οποίο οι ίδιοιδιαφωνούσαν !!! Ο παρέχων κάλυψη στο έγκλημα, είναι προφανές πως είναι κι ο ίδιος εγκληματίας..! Ακόμα κι ότανέρχεται εκ των υστέρων και δικαιολογείτους φυσικούς αυτουργούς για τους στυγερούς φόνους που διέπραξαν, στερώντας ζωές, καταστρέφονταςοικογένειες, καταλύοντας ακατάλυτεςεπί χιλιάδες χρόνια αρχές κι αμφισβητώντας την υπόσταση του Κράτους που τους χαρακτηρίζει πολίτεςτου και τους επιτρέπει εκ των εσω να το κατακρεουργούν !


Ο Μπαλαουρας, είναι απλά μια χορδή, στο σύνολο των ξεκούρδιστων οργάνων της Συριζεικης ορχήστρας ! Ελάχιστοι, ίσως και κανένας απο τους υπόλοιπουςδεν υπολείπεται κατ ελάχιστον των δικών του "αρχών"...! Σημερινός λαγός ο Μπαλαουρας, χθεσινός η κα Τασία, προχθεσινός ο ανεκδιήγητος Φίλης και πάει λέγοντας...! Είναι από τις ελάχιστεςφορές που μια "τραγωδία" σαν κι αυτήπου περιέγραψα, συμπλέκεται τόσοαπόλυτα και αγαστά με την "κωμωδία" που κουβαλά μέσα της, που αν δεν ήταντα πράγματα τόσο σοβαρά και επικίνδυνα, θα μπορούσαμε κάλλιστασήμερα να κάνουμε λόγο για μια σύγχρονη Ελληνική ιλαροτραγωδία, που ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν, κι ουδέποτε όμοια της πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον...!


Όμως σε οριακές καταστάσεις, οριακάοφείλουμε να αντιδράσουμε...! Με πρώτη ιεραρχικά υποχρέωση όλων μας, την ύψιστη ανάγκη για αυτοσυντήρησηπροσωπική και Εθνική...! Οφείλουμεάμεσα να τους εξωπετάξουμε, πριν απολέσουμε κι αυτή ακόμα την ύστατηευκαιρία που ακόμα έχουμε...!


Ανατροπή τώρα..............!


Keywords
Τυχαία Θέματα