Άρχισαν τα όργανα....

08:51 17/5/2015 - Πηγή: Taxalia
«Η συμφωνία πρέπει να είναι ρεαλιστική και εφαρμόσιμη. Κυρίως όμως να χαράζει την καινούργια ημέρα για τη χώρα, την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την ανάπτυξη», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή τους στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και προσθέτει ότι οι κόκκινες γραμμές δεν θα παραβιαστούν.
δεν ψηφίσουν τη νέα συμφωνία απαντά: «οι διαφορετικές γνώμες διατυπώνονται. Όμως η ευθύνη που έχουμε όλοι μας είναι ιστορικών διαστάσεων. Και θα κριθούμε όχι από το τι λέμε στα τηλεπαράθυρα αλλά από το τι θα πράξουμε μέσα στο κοινοβούλιο. Από την πράξη και όχι από την εντύπωση και το κυνήγι της εντύπωσης».br Helvetica Neue', Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 20px;" />
Ο κ. Παππάς επαναλαμβάνει αυτό που ανέφερε και στο συνέδριο του Economist. Ότι δηλαδή, αυτή την ώρα δεν βοηθά καθόλου εάν ορισμένοι ακραίοι κύκλοι γύρω από την καγκελαρία, εμφανίζονται ως προτείνοντες την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Όπως τονίζει, η Ελλάδα έχει προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αποδεδειγμένα με διάθεση για την εξεύρεση λύσης και οποιαδήποτε προσπάθεια, εκούσια ή ακούσια, υπονόμευσης της διαπραγμάτευσης θα είναι αυτή που θα καταλήξει στα βράχια.

«Η πολιτική ουδετερότητα και η προάσπιση των συμφερόντων της χώρας είναι οι δύο απαράβατοι κανόνες που ο εκάστοτε διοικητής υποχρεούται να τηρεί απαρεγκλίτως».
Χαρακτηρίζει λυπηρό την ώρα που ξεκινά η διαδικασία επιστροφής των εργαζομένων, ένα τμήμα της ΠΟΣΠΕΡΤ να μιλά για ταφόπλακα, για να σημειώσει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί παθογένειες του παρελθόντος και όσοι κραυγάζουν άναρθρα προσβάλλουν όχι μόνο όσους ανιδιοτελώς αγωνίστηκαν αλλά και όσους καθημερινά αγωνίζονται να επιβιώσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Taxalia