Αυτό πάλι τι είναι ρε παιδιά;

17:17 9/9/2016 - Πηγή: Taxalia

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ή ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ τόσο καιρό τις εξαγγελίες της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας καθώς και της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΟΝΝΕΔ ότι θα γίνει συνέδριο επανίδρυσης της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτοί που προσπάθησαν με τα συστημικά τους μέσα να εμφανίσουν επικοινωνιακά ως φιάσκο το συνέδριο της Θεσσαλονίκης επειδή δεν τους έβγαιναν τα νούμερα τώρα θέλουν να πάνε σε διαδικασίες παρωδία πλήρως

ελεγχόμενες σαν να είμαστε στη Bόρεια Κορέα. Μετά τον διορισμό διοικούσας επιτροπής από άτομα που ηλικιακά δεν έχουν σχέση με την ΟΝΝΕΔ-εκτός και αν χρειαζόμαστε μπαμπάδες- και περαστικούς από διαφορά κόμματα, έρχεται η ανακοίνωση για τον τρόπο ανάδειξης συνέδρων που θα ζήλευε ο Kιμ Γιονγκ Ουν.

Κανένας δεν θα ξέρει αν είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ, κανένας δεν θα ξέρει το σύνολο των μελών της ΟΝΝΕΔ, κανένας δεν ξέρει πότε ανακηρύσσονται και από ποιουςοι σύνεδροι, αλλά για να είναι κάποιος σύνεδρος πρέπει να έχει 30 υπογραφές μελών της ΟΝΝΕΔ. Ποιανώνμελών όμως; Αυτών που δεν γνωρίζουμε; Πώς θα συγκεντρώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για σύνεδρος τις υπογραφές; Αν νομίζουν πως μπορούν να κάνουν την ΟΝΝΕΔ μαγαζάκι τους, κάνουν λάθος. Κυριακή... κοντή γιορτή.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΜΗΤΣΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΣΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΥΣΚΑΛΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΤΣΗΣ


Keywords
Τυχαία Θέματα