Υρώ Μανέ: Από την Νομική στην υποκριτική

Η Υρώ Μανέ ήθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός. Μπορεί να έδωσε εξετάσεις και να πέρασε στη Νομική στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, αλλά ήταν η πρώτη που έπαιρνε μέρος στις παραστάσεις της σχολής.

«Το πρώτο μου μέλημα, όμως ήταν να ψάξω και να γραφτώ στο Θεατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου. Αντί για τα κανονικά μου μαθήματα, εγώ έτρεχα εκεί. Φυσικά όταν κάναμε κάποια γιορτή στο σχολείο ήμουν πρώτη στο

να πω ποιήματα και να παίξω σε παραστασούλες. Η ηθοποιία είχε περάσει βέβαια από το μυαλό μου σε πολύ- πολύ μικρή ηλικία», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η ηθοποιός. Η Υρώ Μανέ είχε συνδέσει την υποκριτική με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και όταν κατάλαβε ότι η δική της εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με το πρότυπο της εγκατέλειψε το όνειρό της. «’’Αφού σου αρέσει, γιατί δεν το προσπαθείς;’’ , μου είπα. ‘’Μη σου μείνει και απωθημένο και κάνεις μετά αυτά που κοροϊδεύεις’’. Είμαι μια αρχή που ισχύει στη ζωή μου μέχρι και σήμερα , ότι εάν θέλεις κάτι πολύ πρέπει να τολμάς. Αν πετύχεις, πέτυχες. Αν φας τα μούτρα σου, τα έφαγες. Έτσι είναι η ζωή». Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κυνήγησε το όνειρό της χάρη στην βοήθεια της οικογένειάς της, αφού οι γονείς της δεν είχαν πρόβλημα να γίνει ηθοποιός αρκεί να έπαιρνε το πτυχίο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα