Ξύπνησαν μνήμες από το άγριο θρίλερ με τον γνωστό ηθοποιό!

Ξύπνησαν μνήμες από το άγριο θρίλερ με τον γνωστό ηθοποιό, Κώστα Καραδήμα που βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον θάνατο του Κώστα Καραδήμα θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη! Συνελήφθη ξανά και αυτή τη φορά κατηγορείται για βαριά αδικήματα.

Από τον χαμό του ηθοποιού πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια! Τον Ιούνιο του 2009 πρώην αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού Συνελήφθη

και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση ως υπαίτιος για τον θάνατο του ηθοποιού!

Μετά από δύο χρόνια βγήκε, αφού εξέτισε την ποινή του! Όμως, όπως φαίνεται οι κακές συνήθειες δεν κόβονται! Πριν από λίγες μέρες γνώρισε έναν 28χρονο Ισπανό ομοφυλόφιλο, με τον οποίο άρχισε να συνομιλεί για το κοινό τους πάθος. Την Κυριακή βρέθηκαν στο σπίτι του πρώην ναυτικού. Σύμφωνα με την «Espresso» έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά και πολλών διεγερτικών χαπιών και έπειτα επιδόθηκαν σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια! Τα παιχνίδια του «ζευγαριού» ήταν ενδεχομένως βίαια, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να χάσει τις αισθήσεις του. Ο πρώην ναυτικός ειδοποίησε το 166 προκειμένου να μεταφερθεί ο νεαρός. Κατέβασε τον αναίσθητο Ισπανό από την πολυκατοικία και περίμενε το ασθενοφόρο, λέγοντας στους τραυματιοφορείς πως τον βρήκε αναίσθητο στο σημείο και αμέσως τους ειδοποίησε.

Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του καθώς ο νεαρός είχε πέσει σε κώμα και εισήχθη στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφάλειας της Νίκαιας για το περιστατικό και αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες! Έτσι έφτασαν μέχρι και τον πρώην ναυτικό!

Σύμφωνα με την espresso, οι αστυνομικοί κατά την προανάκριση διαπίστωσαν τη σχέση του θύματος με τον θύτη και σε έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα του κατέσχεσαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα