Ξυλά-Γιαννακόπουλος: «Φέτος δουλέψαμε και οι δυο οπότε δεν νιώθουμε ότι μας έχει λείψει κάτι»

Στο κοινό είναι γνωστή κυρίως η συνεργασία τους στα Μυστικά της Εδέμ. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργαστήκανε;


Φαίη: «Όχι. Είχαμε δουλέψει ξανά μαζί στην τηλεοπτική σειρά Γιούγκερμαν αλλά και σε μια ταινία μικρού μήκους. Αυτή η ταινία νομίζω ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Και φυσικά, τα τρία χρόνια καθημερινού γυρίσματος στα Μυστικά της Εδέμ δεν ήταν λίγα! Έχουμε δοκιμαστεί και ως συνεργάτες και ως ζευγάρι» τόνισε στο ΟΚ.
-Δεν δυσκολευτήκατε τότε ως ζευγάρι που ήσασταν μαζί όλο το 24ωρο;
Κωνσταντίνος: «Έχουμε πολύ μεγάλη οικειότητα και εννοείται πως κάποιες στιγμές έχουμε εντάσεις

και προστριβές αλλά αυτό έχει να κάνει με το προσωπικό κομμάτι μας δεν θα το δείξουμε στη δουλειά.»
Φαίη: «Γενικά μας αρέσει να είμαστε μαζί και είναι ευχάριστο όταν συμβαίνει και επαγγελματικά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, κοινή αισθητική και τρόπο σκέψης. Για μένα είναι ότι καλύτερο να δουλεύω με τον Κωνσταντίνο.»
Κωνσταντίνος: «Και για μένα επίσης είναι ό,τι καλύτερο να δουλεύω με τη Φαίη.»
-Η παρέα των Μυστικών της Εδέμ υπάρχει ακόμα; Συναντιέστε;
Φαίη: «Πού και πού, με κάποιους, μεμονωμένα. Δεν κάνουμε κάνει reunion γιατί μας απορροφούν οι άλλες δουλειές μας. Χαιρόμαστε να βρισκόμαστε γιατί ήμασταν μια παρέα με χημεία. Αυτά τα τρία χρόνια περάσαμε μεν δύσκολα λόγω πολύωρων γυρισμάτων, αλλά και πολύ ωραία.»
-Τι νοσταλγείτε από εκείνη την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας σας; Θα θέλατε να κάνετε ξανά κάτι αντίστοιχο στην τηλεόραση;
Φαίη: «Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ούτε ο Κωνσταντίνος σκεφτόμαστε τι θα θέλαμε να κάνουμε. Ανάλογα με τις προτάσεις που προκύπτουν αποφασίζουμε. Δεν μείναμε και εκτός τηλεόρασης άλλωστε. Φέτος δουλέψαμε και οι δυο οπότε δεν νιώθουμε ότι μας έχει λείψει κάτι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα