«Βρες τον δολοφόνο»: Το νέο παιχνίδι της πόλης

Η Μαφία θα συνεχίσει ... να μην κοιμάται ποτέ και οι θεατές της συγκεκριμένης παράστασης καλούνται να γίνουν... μάρτυρες ενός εγκλήματος αλλά και να το λύσουν.

Στο El Convento Del Arte, ανεβαίνει ένα δείπνο... μυστηρίου που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.
Η υπόθεση: Ένας κορυφαίος μαφιόζος οργανώνει μια μυστική συνάντηση μεταξύ των μεγαλύτερων νονών της νύχτας και παραδόξως είμαστε όλοι καλεσμένοι. Στόχος της συνάντησης είναι να υπογραφεί μια συμφωνία τιμής με την οποία όλοι οι παράνομοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στη νομιμότητα και τη διαφάνεια. Όλα ανατρέπονται όμως από μια

δολοφονία. Κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τον δολοφόνο, και μάλιστα την ώρα που θα απολαμβάνετε το δείπνο σας!
Το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας είναι έντονο, αφού οι ηθοποιοί έρχονται σε άμεση επαφή με τους θεατές και απαντούν αυθόρμητα σε όσα τους ρωτούν, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιάννης Σαρακατσάνης, σε σενάριο της Φιλιώς Λαζανά. Πρωταγωνιστούν οι : Γιώργος Αγγελόπουλος, Χριστίνα Δενδρινού, Μαρία Μπαλούτσου Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης και Βιργινία Ταμπαροπούλου. Την ενδυματολογική επιμέλεια έχει η Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου και η χορογραφία είναι της Λιλής Σπανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα