Βίβιαν Νικολαϊδου: Για το γάμο, το φόρεμα του McQueen και το παιδί της μίλησε η τηλεοπτική «Αλίκη» του «Βαλς με δώδεκα θεούς»

Η Βίβιαν Νικολαΐδου έγινε γνωστή στο Ελλαδικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς».

Μπορεί σαν «Αλίκη» να είναι μια απατημένη και δυστυχισμένη σύζυγος, όμως στην πραγματική της ζωή η ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη. Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον σύζυγό της, Πάρη Σάββα. Με τον επιχειρηματία είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει έναν γιο. Στο γάμο τους η Βίβιαν δεν φόρεσε νυφικό αλλά ένα πράσινο φόρεμα του οίκου Alexander McQueen

και μαύρα σανδάλια. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την αποχή της από την κυπριακή τηλεόραση, τον γάμο αλλά και το γιο της. «Δεν θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης πρέπει να βγαίνεις στην τηλεόραση. Είναι μια προσωπική στιγμή. Δεν μπορεί ένας ηθοποιός να κάνει τηλεόραση κάθε χρόνο. Ειδικά από τη στιγμή που μπορώ να επιβιώσω λόγω της άλλης μου δουλειάς. Κάποιος άλλος που δεν έχει άλλη πηγή εισοδήματος, αναγκάζεται να το κάνει. Κάτι που καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα, γιατί και εγώ αυτό έκανα προτού αποκτήσω τα μαγαζιά μου, τα "Sugar Free". Δεν είμαι celebrity. Είμαι γνωστή μέσα από τη δουλειά μου. Ποτέ δεν ήθελα να εκθέσω έναν άνθρωπο που είναι δίπλα μου, του οποίου δεν είναι η δουλειά να είναι στο προσκήνιο. Μπορεί να φαίνομαι έντονη προσωπικότητα, αλλά δεν είμαι loud. Θαυμάζω τις γυναίκες που ζουν το όνειρό τους τη μέρα του γάμου τους. Δεν ήταν όμως ποτέ δικό μου όνειρο. Παρόλο που ήμουν ήδη παντρεμένη με πολιτικό γάμο και έχω ένα παιδί, ήθελα να μπω στην εκκλησία για το Mυστήριο. Δεν ήθελα να πάω για να ντυθώ νύφη. Δεν είμαι εγώ. Θα ήταν ένας ρόλος που δεν ήθελα να παίξω ποτέ. Έβαλα κάτι απλό, σε πράσινο, γιατί αγαπώ το συγκεκριμένο χρώμα. Ο γάμος μου ήταν ακριβώς όπως τον ήθελα. Δεν το έκανα ούτε για να σχολιαστώ, ούτε για να κάνω τη διαφορά. Ο Πάρης είναι άντρας με όλη τη σημασία της λέξεως. Είναι προστατευτικός, περιποιητικός, με στηρίζει. Κάνει τα πάντα για μένα και για τον γιο μας. Νομίζω ότι είμαι αφάνταστα τυχερή. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ καλός πατέρας. Μου ανοίχτηκαν πόρτες κι άλλες μου έκλεισαν. Είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς. Δεν μπορείς να έχεις τίποτα και κανέναν ως δεδομένο. Υπάρχει πολλή αδικία. Αν έχεις γερό στομάχι για να τα αντέξεις όλα αυτά, καλώς. Εγώ το είχα. Γενικότερα είμαι πολύ δυνατή. Ήταν επιλογή μου αυτή η δουλειά. Οπότε, επιλέγοντάς την, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι φταίει κάποιος», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου.

Keywords
Αναζητήσεις
vivian nikolaidou, vals me 12 theous vivian
Τυχαία Θέματα