Βίκυ Καγιά: «Είχα πάρα πολλά “πρέπει” και “δεν πρέπει” και με βοήθησε πολύ η ψυχανάλυση»

Η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξη της ομολογεί ότι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, επαγγελματικά και προσωπικά.

«Είμαι ήρεμη και χαμογελάω, γιατί έχω φτάσει σε μια φάση συνειδητοποίησης και απελευθέρωσης από τον εαυτό μου. Είχα πάρα πολλά "πρέπει" και "δεν πρέπει" και με βοήθησε πολύ η ψυχανάλυση που κάνω τον τελευταίο χρόνο» εξηγεί στο περιοδικό People. H πρώτη φορά που βρέθηκε σε ντιβάνι ψυχαναλυτή ήταν στα 22 της χρόνια, όταν ζούσε στη Νέα

Υόρκη. «Ήμουν πολύ κουρασμένη, ένιωθα μπερδεμένη, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Έτρεχα στο Παρίσι, έτρεχα στη Νέα Υόρκη, ήμουν συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, είχα αυτό το θέμα του αποχωρισμού συνεχώς. Μου είχε πει τότε η ατζέντισσά μου "θα σου κάνει καλό να το συζητήσεις". Και πραγματικά είδα το καλό που μπορεί να κάνει» λέει και καταλήγει: «Βρίσκω μεγάλο καλό στην ψυχανάλυση, αν και πρέπει να θέλεις πραγματικά να κάνεις μια αλλαγή μέσα σου. Να ψάξεις να βρεις την πατέντα που επαναλαμβάνεται και σε ταλαιπωρεί. Ενώ νόμιζα πως είχα λύσει το θέμα μου πριν από επτά χρόνια και δεν θα ξαναγινόταν, έπεσα στην ίδια πατέντα, με άλλη μορφή. Τι να πω, ίσως επαναλαμβάνεται μέχρι να μάθεις καλά το μάθημά σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα