Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω σκεφτεί να πάω στην Κύπρο για δουλειά»

Πολλοί συνάδελφοί της, όπως και ο σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν βρει δουλειά στην Κύπρο. Η Βάσω Λασκαράκη ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν έχει σκεφτεί να κατέβει κι εκείνη για κάποια δουλειά εκεί.

«Δεν το έχω σκεφτεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται κάποια στιγμή μια πρόταση κι αν σου ταιριάζει, δεις ότι έχεις χρόνο και σε συμφέρει επαγγελματικά, τότε το κάνεις. Νομίζω ότι το 90% των ηθοποιών που δουλεύουν στην Κύπρο

δεν το έχουν ψάξει μόνοι τους, έχουν δεχτεί προτάσεις», δήλωσε στο TvΈθνος. Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει διεθνή καριέρα είπε: «Θα ήθελα να συμμετέχω σε μια ελληνική ταινία που θα είχε τη δυνατότητα να διαγωνιστεί στο εξωτερικό παρά να πάω στο Χόλιγουντ. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη γλώσσα και η γλώσσα αυτή μπορεί να ταξιδέψει μόνο με αγγλικούς υπότιτλους στο εξωτερικό. Οι Έλληνες ηθοποιοί δεν μπορούμε να μιλήσουμε απταίστως αγγλικά ή να έχουμε την αμερικανική προφορά για να δουλέψουμε στο Χόλιγουντ. Οπότε, λογικά και ρεαλιστικά σκεπτόμενη, χωρίς να αυτό να σημαίνει πως έχω μικρά όνειρα, δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Αν κάποιος θέλει να το κάνει, δεν θεωρώ πως είναι κακό. Όλοι έχουν το δικαίωμα στο όνειρο. Εμένα απλώς μου αρκεί να είμαι στην Ελλάδα και να δουλεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα