Βάσω Κολλιδά: Η γνωριμία και η συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της!

Η πρώτη φορά που η Βάσω Κολλιδά συνάντησε τον αγαπημένο της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, ήταν τον Αύγουστο του 2012. Επειτα χάθηκαν για ένα διάστημα. Λίγους μήνες μετά, η δεύτερη συνάντηση άλλαξε για πάντα τη ζωή τους.

«Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Ολα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Κάποτε ρωτούσα τις παντρεμένες φίλες μου πώς θα καταλάβω ότι με κάποιον θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και απαντούσαν πως, όταν βρεθεί ο άνθρωπος, θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Έτσι κι έγινε. Ό,τι

σχέδια και να κάνεις, όσο κι αν πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τελικά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις» δηλώνει μιλώντας στο περιοδικό People. Ποιο χαρακτηριστικό του συντρόφου της την έχει γοητεύσει; «Το πείσμα του. Αυτό που θέλει θα το διεκδικήσει. Μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή μου και τα άλλαξε όλα. Ένιωσα πως αυτή τη φορά δεν έκανα πολλά πράγματα και από μόνος του ήρθε, με πήρε από το χέρι και μου έδειξε το δρόμο. Είναι αποφασιστικός και μου αρέσει που, αν συναντήσω κάποια δυσκολία, μου λέει "Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά". Του έχω αφιερώσει το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη "Η επιμονή σου". Οι στίχοι χαρακτηρίζουν τη σχέση μας», απαντάει. Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, πώς είναι άραγε η συγκατοίκηση τους; «Σαν παιχνίδι μου φαίνεται. Τα έχουμε βρει απόλυτα, το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο χώρος της ντουλάπας. Μου αρέσει που τον ξυπνάω το πρωί. Εκείνος γενικά είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος, ενώ εγώ γυρίζω σαν τη σβούρα μέσα στο σπίτι. Βλέπουμε ταινίες με φίλους, αν βρούμε χρόνο ταξιδεύουμε, αλλά γενικά περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Αυτό το "μαζί" είναι που με κρατάει μέσα στη σχέση» λέει. Όσο για τις δουλειές του σπιτιού; «Κάνω τα πάντα, γιατί θέλω να είναι περιποιημένος ο χώρος μου. Ένα βράδυ είχαμε γυρίσει από έξοδο και άρχισα να καθαρίζω. Γίνομαι εκνευριστική με την καθαριότητα. Επίσης, μαγειρεύω πολύ καλά και η σπεσιαλιτέ μου είναι το κοκκινιστό μοσχαράκι» λέει. Η Βάσω δεν ήταν ποτέ από εκείνα τα μοντέλα που ήταν υστερικά με τη διατροφή. «Προσπαθώ να μην τρώω πολλά γλυκά και μεγάλες ποσότητες, αλλά δεν στερούμαι τίποτα. Αν βρεθώ μπροστά σε έναν μπουφέ, θα δοκιμάσω όλες τις γεύσεις, αλλιώς μετά θα έχω νεύρα» σχολιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα