Βαγγέλης Περρής: «Τα πρωινά πλέον χαρακτηρίζονται ως τα πρωινά της Σκορδά»

Απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αλλά και προβλέψεις για αυτή που έρχεται έκανε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και για τα κακώς κείμενα της μικρής οθόνης.

Σε ό,τι αφορά την κριτή δίπλα του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο δημοσιογράφος είπε: «Η Ευγενία στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι απελευθερωμένη δεν έχει πια τους ηθικούς και αστικούς φραγμούς που είχε. Λέει πλέον αυτό που σκέφτεται».

Όταν ρωτήθηκε από τα «Κορίτσια για σπίτι» πώς είδε την τηλεόραση τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της δήλωσε: «Η τηλεόραση φέτος είναι χάλια. Την περίμενα πιο εντυπωσιακή αλλά δεν έχει ιδέες. Έχουμε μείνει στα ίδια. Δεν είδαμε καινούργια πράγματα. Είναι φτωχική επανάληψη των παλιών τις περισσότερες των περιπτώσεων». Σε μία πρόβλεψη για το μέλλον, ο Βαγγέλης Περρής είπε για την κατάσταση στην τηλεόραση: «Του χρόνου δεν θα υπάρχουν πολλές εκπομπές. Έχουμε δει πολλές εκπομπές να γίνονται χωρίς λόγο». Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιο πρόσωπο της τηλεόρασης ξεχώρισε αυτή τη σεζόν είπε: «Ξεχωρίζω τη Φαίη Σκορδά. Είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν. Πλέον τα πρωινά χαρακτηρίζονται ως τα πρωινά της Φαίης Σκορδά». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

Keywords
Τυχαία Θέματα