Το μεγάλο βήμα που έκανε η εφημερίδα «Bild» και προκάλεσε αντιδράσεις…!

Ένα καλό πήγε να κάνει η εφημερίδα «Bild» αλλά μάλλον της βγήκε ξινό.

Από το 1984 μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, η εφημερίδα είχε εξώφυλλο γυμνές, «καυτές» παρουσίες οι οποίες μάλιστα είχαν ξεπεράσει τον αριθμό των 5.000 γυναικών. Με τελευταία ήταν η Έβα, ένα μοντέλο από την Πολωνία, που πόζαρε κρατώντας το μπούστο με τα χέρια της.

Σε αυτό θέλησαν να βάλουν τέλος οι υπεύθυνοι της γερμανικής εφημερίδας και να αλλάξουν το κατεστημένο των 28 ετών. Στόχος τους ήταν να προσελκύσουν νέες αναγνώστριες, όμως ο στόχος

μάλλον απέτυχε.

«Είναι ίσως ένα μικρό βήμα για τις γυναίκες, αλλά είναι μεγάλο για όλους τους άνδρες της Γερμανίας: Η "Bild" καταργεί τις φωτογραφίες γυμνών γυναικών από την πρώτη της σελίδα», ανακοίνωσε στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, προσθέτοντας πως θα παραμείνει σέξι αλλά μόνο στο... εσωτερικό.

Αυτή τους την κίνηση όμως, την κατάργηση της σέξι στήλης «Το Κορίτσι Της Πρώτης Σελίδας», βάση των δημοσκοπήσεων δεν την είδαν θετικά οι αναγνώστες δεδομένου του ότι μόνο το 15% χάρηκε με την αλλαγή της εφημερίδας, ενώ το 60% τάχθηκε κατά.

«Πιστεύω ότι ο διευθυντής είναι τρελός. Πώς μπορεί να καταργεί το κορίτσι των ονείρων;», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν, ενώ η «Bild»επισήμανε πως αυτό που τραβάει το μάτι στα περίπτερα είναι οι... τίτλοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα