Το γράμμα που συγκίνησε τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου στην φυλακή

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου βρέθηκε στην φυλακή με προσωρινή κράτηση για υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο δεν ήταν ποτέ… μόνος σε όλο αυτό. Οι θαυμαστές του ήταν στο πλευρό του και του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.

Μάλιστα το γράμμα μιας θαυμάστριάς του τον συγκίνησε ιδιαίτερα. «Παρακολουθώ εδώ και χρόνια όλες τις δουλειές σου. Μόλις έμαθα την είδηση στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ακόμα και αν είναι αλήθεια όλα όσα σου προσάπτουν δεν νομίζω πως θα σε αγαπάω λιγότερο, αλλά μάλλον πιο πολύ! Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού είσαι ένας

άνθρωπος που τον αγαπούν άντρες, γυναίκες, γέροι, νέοι και παιδιά. Σε βλέπουμε σε περιοδικά, εκπομπές, σειρές και ακόμα και όταν τελειώνει ένα επεισόδιο μένουμε κολλημένοι στην οθόνη για άλλα δέκα λεπτά λες και αυτό το δεκάλεπτο θα μπορούσαμε να δούμε λίγο παραπάνω τα καστανά σου μάτια. Μας πληγώνει πολύ να σε βλέπουμε στο αστυνομικό τμήμα. Και με μια τέτοια κατηγορία! Είναι άδικο για σένα όπως είναι άδικο και για το Καρανταγί. Ελπίζουμε να βγεις αλώβητος από όλο αυτό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα