Το εσώρουχο της Έλενας, το μαγιό της Γαλάνη και η άγρια επίθεση στην Μενεγάκη

Πολλά είναι τα γεγονότα που μας απασχόλησαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Την αποκάλυψη την έκανε η Έλενα Παπαρίζου σε συναυλία που έδωσε πριν λίγες μέρες στη Μυτιλήνη όπου δήλωσε δημόσια ότι δεν φοράει εσώρουχο. Κάτι που ενθουσίασε το κοινό της συναυλίας που ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Δεύτερο πιο δημοφιλή θέμα ανακηρύξατε την Δήμητρα Γαλάνη με μαγιό. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Τρίκαλα στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί με την Χάρις Αλεξίου. Η Δήμητρα Γαλάνη, όμως, βρήκε ευκαιρία και επισκέφτηκε την πόλη μια μέρα νωρίτερα με σκοπό να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να κάνει ένα μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε. 

Από την εβδομάδα που πέρασε δεν θα μπορούσε να λείπει ένα θέμα σχετικά με τον πολυαναμενόμενο γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Εντύπωση έκανε ότι ο γαμπρός εμφανίστηκε χωρίς μουστάκι κάτι που ήτανε επιθυμία της νύφης η οποία έλαμπε μέσα στο αρχαιοελληνικού τύπου νυφικό της.

Για προβολή του πλούτου της και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς κατηγόρησε η δημοσιογράφος  Αφροδίτη Γραμμέλη την Ελένη Μενεγάκη.Η δημοσιογράφος επιτέθηκε αρκετά σκληρά στη παρουσιάστρια κατηγορώντας τη ότι δεν σκέφτεται καθόλου τι περνάει  ο κόσμος γύρω της. 

Και με έναν ακόμη γάμο έκλεισαν τα δημοφιλή θέματα της εβδομάδας αυτό της Εύας Λάσκαρη με τον Ντίνο Τσιώρη στη Μύκονο. Ένας λιτός και παραδοσιακός γάμος που αποκλειστικά πρώτοι σας είχαμε παρουσιάσει φωτογραφίες από την τελετή και το γλέντι. 

Περιμένουμε να δούμε ποια θα ξεχωρίσετε την εβδομάδα που έρχεται. Καλό σας Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα