Το ατύχημα στις σκάλες της Φαίης στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης, το σύμφωνο συμβίωσης Ματέο-Ελένης και η πρώτη φωτό της Ηλιάδη με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Και την εβδομάδα που πέρασε, τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας ήταν πολλά και ποικίλα.

Μάλιστα, πρώτο στην προτίμησή σας σύμφωνα με τα «κλικ» που κάνατε, ήταν η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά ότι έπεσε από τις σκάλες ενώ βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ένα άλλο θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας ήταν το σύμφωνο συμβίωσης και ό,τι αυτό περιλαμβάνει του Ματέο Παντζόπουλου με την Ελένη Μενεγάκη ενώ τρίτο στη σειρά σε ό,τι αφορά την

προτίμησή σας αναδείξατε την μεταμόρφωση ή μάλλον... παραμόρφωση της Britney Spears που δεν μπορούσατε για κανέναν λόγο να αναγνωρίσετε έτσι όπως έχει γίνει πια. Στην τέταρτη θέση των τοπ θεμάτων ήρθε μία άλλη έγκυος, η Αγγελική Ηλιάδη η οποία ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα. Τέλος, την πεντάδα κλείνει η πολυσυζητημένη φωτογραφία της Kim Kardashian να κρατά την κόρη της North και ο ευτυχής πατέρας να απαθανατίζει τις γυναίκες της ζωής του με ένα tablet. Σε αυτή τη φωτογραφία λοιπόν ψάξατε να βρείτε τι είχε σβηστεί με το photoshop.

Keywords
Τυχαία Θέματα