Το «JOY» αυτό το Σαββατοκύριακό υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις

Το JOY, βγαίνει στους δρόμους της πόλης με χαμηλά παπούτσια, ανοιξιάτικες ρίγες και φωτογραφικές μηχανές, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 17.00 .

Κάνουν βόλτες, τρώνε και πίνουν κοκτέιλ. Ο Γιάννης φτιάχνει μπέργκερ κι εύκολο σπιτικό μιλφέιγ! Κάνουν βαθύ καθαρισμό στα μαλλιά και την πιο εύκολη πλαϊνή αλογοουρά.
Η Μαρία, ένα κορίτσι από την Αίγυπτο, λέει γιατί θα ήθελε να ζήσει σε μια άλλη χώρα. Μιλάει

γι΄ αυτό που ξέρουμε αλλά ίσως δεν σκεφτόμαστε, πόσο πολύ πονάει ο ρατσισμός. Η Βίκυ Κουλιανού μιλάει πρώτη φορά για το θάνατο του πατέρα της και η Ελένη Κρίτα για τον Μίμη Χρυσομάλλη. Ο Τόμας Πρωτόπαπας εξηγεί γιατί τον έβριζαν οι γιαγιάδες στο δρόμο και η Λένα Μαντά, η συγγραφέας των γυναικείων best seller διαβάζει το δικό της προσωπικό διήγημα. Τότε που ήταν μια νοικοκυρά που μετρούσε τα χρήματα ευρώ- ευρώ...
Διαβάζουν κι ένα άλλο βιβλίο! Αυτό που έγραψε η πρώην ερωμένη του Στρος Καν. Αποκαλύψεις που σε κάνουν να κοκκινίζεις και ιστορίες που λες αποκλείεται να είναι αληθινές.
Ακόμα στο JOY: Η Νίκη Κάρτσωνα δίνει απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις πριν ξεκινήσουν τη δίαιτα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δίνει εξηγήσεις: Στις διαφημίσεις εσωρούχων που γύρισε πρόσφατα ό,τι είδαμε ανήκει σε εκείνον ή ενισχύθηκε το προφίλ του; Ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξηγεί γιατί μένει σε βάρκα, γιατί δεν παντρεύεται και τι δουλειά κάνει.
Ανοίγουν το ρετρό συρτάρι και θυμόνται τους... αγαπημένους των μαμάδων μας. Ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Νίκος, ο Φαίδωνας ήταν οι άντρες που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά στο ελληνικό σινεμά.
Αλλάξανε οι εποχές, όμως, και μπερδευτήκαμε. Άλλα θέλουμε από τους άντρες άλλα νομίζουν αυτοί ότι θέλουμε. Άλλα τους λέμε άλλα εννοούμε και το παιχνίδι του φλερτ έχει γίνει ό, τι να ' ναι. Η Νέλλυ κάνει τις αναλύσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα