Τι λέει ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη για την δικαστική διαμάχη Παπαρίζου-Μαυρίδη

Για την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη μίλησε ο δικηγόρος του μάνατζερ.


Ο Γιάννης Καρούζος που εκπροσωπεί τον Τόνυ Μαυρίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Πρωινό mou, εξήγησε για το εξώδικο που έλαβε από τον πελάτη του η τραγουδίστρια και ξεκαθάρισε τι συνέβη. Μάλιστα σήμερα η τραγουδίστρια έχει ραντεβού μαζί του για μια συμβιβαστική λύση.

«Είναι μια απολύτως ιδιωτική διαφορά και δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρει τον

κόσμο τελικά. Τουλάχιστον τους δύο αυτούς ανθρώπους τους ενδιαφέρουν. Τα ζητούμενα μεταξύ τους όσο απλά μπορεί να είναι τόσο σύνθετα μπορεί να προκύψουν. Υπάρχουν δύο επίπεδα συζήτησης που θα πρέπει να βρούμε σαν λύση και να τους βοηθήσουμε ως δικηγόροι κι εγώ και ο συνάδελφος, κύριος Αντρικόπουλος, φαντάζομαι την ίδια άποψη θα έχει. Από τη μεταξύ τους συναλλαγή όλα αυτά τα χρόνια, την εμπορική συνεργασία που είχαν, την εταιρική συνεργασία που είχαν, για να είμαι πιο σαφής τι αξιώσεις έχει ο κύριος Μαυρίδης, γιατί έχει αξιώσεις. Από κει και πέρα από την προσωπική τους σχέση, γιατί ζούσαν ευτυχισμένοι έχοντας αποκτήσει από κοινού ένα σπίτι το οποίο δεν έχει εξοφληθεί. Αυτά είναι τα δύο ζητούμενα». Συνέχισε λέγοντας πως οι αξιώσεις του Τόνυ Μαυρίδη πηγάζουν από το γεγονός ότι βοήθησε πολύ επαγγελματικά την σύντροφό του.

«Ο κύριος Μαυρίδης είναι από τους βασικούς παράγοντες που η κυρία Παπαρίζου με το πολύ καλό ταλέντο της, έχει πετύχει στην καλλιτεχνική της σταδιοδρομία. Έχει συνδράμει πάρα πολύ. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία, είναι και ενορχηστρωτής».

Ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη δήλωσε ότι το σπίτι το πρώην ζευγάρι το είχε αγοράσει από κοινού αλλά μετά τον χωρισμό η Έλενα Παπαρίζου έχει καθυστερήσει τις δόσεις του δανείου . Εξ ου και το εξώδικο που της εστάλει. Όσο για το αν η τραγουδίστρια έχει στείλει εξώδικο στο πρώην σύντροφός της να εγκαταλείψει το σπίτι ήταν κάτι που διέψευσε. «Δεν έχουμε λάβει κάποιο εξώδικο για να εγκαταλείψουμε το σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα δάνειο απέναντι στην τράπεζα το οποίο δεν έχει εξοφληθεί και το έχουν αναλάβει από κοινού και οι δύο. Αφορά και τους δύο γιατί είναι 50-50. Υπήρξε καθυστέρηση κάποιων δόσεων το οποίο θα συζητήσουμε σήμερα και το ποιος θα συνεχίσει. Υπό τον όρο αυτός που θα συνεχίσει θα έχει ικανοποιηθεί στις αξιώσεις του σε σχέση με την εμπορική συνεργασία».

Το ραντεβού είναι σήμερα το μεσημέρι και αν και η τραγουδίστρια λείπει στο εξωτερικό ωστόσο η άλλη πλευρά περιμένει ότι ο δικηγόρος της θα την εκπροσωπήσει. «Ελπίζω να συναντηθούμε. Αν όχι φοβάμαι ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καλής πίστης. Θα ασκηθούν όλα τα δικαιώματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα