Τι αλλάζει τελικά στην «Ελένη»;

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τα στελέχη του Alpha και της εταιρείας παραγωγής αποφάσισαν κάποιες αλλαγές να κάνουν στην εκπομπή «Ελένη»!

Οι αλλαγές έχουν σχέση με τα πρόσωπα! Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια έχει κάνει δύο συσκέψεις σε χαλαρό κλίμα, αφού υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι η εκπομπή να βγει στον αέρα. Η «Ελένη» θα κάνει πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου και οι

συντελεστές της εκπομπής θα ξεκινήσουν να δουλεύουν στις 20 Αυγούστου! Κάποια λοιπόν πρόσωπα αποχωρούν και κάποια άλλα πιάνουν θέση! Η συνεργασία της Ελένης με την Κατερίνα Ζαρίφη, όπως είναι γνωστό «ψήθηκε» και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές! Τη νέα σεζόν στην εκπομπή θα είναι σίγουρα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Αποχωρούν η Σοφία Χουντάση, όπως σας έχουμε άλλωστε ενημερώσει και ο Πέτρος Δερμετζής. Μετά τις 20 Αυγούστου πρόκειται να συζητήσει η παρουσιάστρια με τον Αλέξανδρο Μωρέλλα! Εκείνες τις μέρες, τέλη Αυγούστου θα κλείσει και ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο θα κάτσει στο πάνελ της εκπομπής! Εν αναμονή λοιπόν έως τα τέλη Αυγούστου!

Keywords
Τυχαία Θέματα