Θοδωρής Μαραντίνης: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς έβαλα 7-8 κιλά»

Για την σχέση με το γιο του, τα κιλά που πήρε στην πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς αλλά και για το μωρό που έρχεται μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Αυτή τη φορά δεν την πάτησα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς, έβαλα 7-8 κιλά. Δεν είναι ότι κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή, λίγους δικούς μου κανόνες ακολουθώ και μου αρέσει το τρέξιμο, η αερόβια άσκηση. Από Σεπτέμβριο, θα το κάνω πιο εντατικά, ίσως με τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία» λέει στο People.

Στο διάλειμμα λίγων ημερών της περιοδείας, θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, στη Χαλκιδική, περιμένοντας την άφιξη του νέου Μαραντίνη. «Δεν υπήρχε στο μυαλό μου "θέλω αγόρι ξανά" ή "θέλω κορίτσι". Με τον Φίλιππο διαπίστωσα ότι είναι πολύ όμορφη η σχέση μπαμπά και γιου. Τα αγόρια με τον πατέρα είναι και λίγο παρέα, λίγο φίλοι, λίγο ομάδα. Κι έτσι, το δεύτερο αγοράκι έρχεται πολύ καλά για μένα. Τώρα, με την περιοδεία, μου έλειψε πολύ η γυναίκα μου και το παιδί, με πήρε λίγο από κάτω, αλλά έτσι είναι η δουλειά», λέει και καταλήγει: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πιο εύκολη, δεν υπάρχει η ίδια ένταση, ξέρεις πλέον τι σε περιμένει, οπότε είσαι πιο ψύχραιμος και ώριμος. Μάλλον, είμαστε κι εγώ και η Σίσσυ πιο cool. Ως σύζυγος, πάντως, δεν πρέπει να τσιτώνεις. Πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήπιος, γιατί δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία μιας εγκύου. Δεν είσαι σε θέση να το βιώσεις ούτε να το φανταστείς. Δείχνεις κατανόηση, στηρίζοντας τον άνθρωπό σου, που βλέπει να συντελείται μια μεγάλη αλλαγή μέσα στο σώμα του», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα