Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η μεγαλύτερη θλίψη της Άννας διαρκεί δυο λεπτά»

Είναι από τα πιο low profile ζευγάρια της showbiz και αυτό γιατί ποτέ δεν έχουν προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι μαζί έξι χρόνια κι έχουν αποκτήσει δυο υπέροχες κόρες.

Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη και την Άννα Δημητρίεβιτς. Ο ηθοποιός μιλά στο περιοδικό Εγώ για το αν αντιμετώπισαν ποτέ προβλήματα ως ζευγάρι. «Ποτέ. Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει διαφορετικά. Η γυναίκα μου προέρχεται από μια χώρα που πέρασε πόλεμο. Εκεί τα καταστήματα με ρούχα δεν έχουν κόσμο. Όμως

τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα. Είναι πολλές οι ωραίες γυναίκες που να είναι ωραίες και να διαβάζουν ένα βιβλίο ανά τρεις ημέρες; Η Άννα δεν είναι άτομο που θα την πάρει εύκολα από κάτω. Η μεγαλύτερη θλίψη της διαρκεί δυο λεπτά», λέει. Όσο για το αν είναι το «άλλο του μισό», απαντά; «Αυτό το πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Όμως δεν πιστεύω ότι η σχέση πρέπει να περάσει από σαράντα κύματα. Έχω ακούσει ζευγάρια ότι μετά από καβγά κάνουν το καλύτερο σεξ. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Αυτό δεν είναι αγάπη. Πρέπει να πάνε σε ψυχολόγο», λέει ενώ καταλήγει: «Τα πράγματα για μένα είναι όπως τα είχα φανταστεί. Να ζω ανάμεσα σε γυναίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα