Θα είναι στα backstage του Dancing η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Παρουσιάστρια, συμμετέχοντες, backstage... όλα είναι ρευστά στο «Dancing with the Stars» παρά το ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει το show.

Μεταξύ των άλλων φήμες ήθελαν στα backstage του show να βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια όμως το γνωρίζει; Και τι λέει γι΄αυτό; «Δεν μου προτάθηκε ποτέ και θεωρώ ότι θα ήταν και λίγο περίεργο από το «Dancing On Ice» να βρεθώ στα backstage του «Dancing with the Stars».

Όμως η Σταματίνα έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία της στον ΑΝΤ1 και βλέπει

πολύ θετικά μια περαιτέρω συνεργασία με το κανάλι. «Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα να συζητήσω  μια πιο σταθερή μορφή συνεργασίας,, και δεν αναφέρομαι μόνο στον ΑΝΤ1. Αναφέρομαι γενικότερα στο επαγγελματικό μου μέλλον. Από κει και πέρα δεν σου κρύβω ότι από το «Dancing On Ice» και μετά ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που εκτίμησα πολύ και εύχομαι κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα, το οποίο όμως μένει να αποτυπωθεί σε μια συγκεκριμένη πρόταση», είπε χαρκατηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα