Τάνια Τρύπη: «Με τις κόρες μου είμαστε φίλες»

«Όλα είναι μια συνήθεια, άλλωστε πάντα αυτό έκανα. Είμαστε τρεις γυναίκες μέσα στο σπίτι και είναι υπέροχα», δηλώνει η Τάνια Τρύπη μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν είναι δύσκολο να μεγαλώνει δυο παιδιά μόνη της.

Η ηθοποιός περιγράφει τις όμορφες στιγμές που περνούν μαμά και κόρες. «Είμαστε φίλες με τις κόρες μου, μπορεί να βγούμε όλες μαζί για φαγητό ή να πάμε σινεμά, αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι είμαι πάντα η μητέρα τους. Οι δυο κόρες μου είναι οι ποιο κοντινοί μου άνθρωποι και δεν υπάρχει περίπτωση να μου πουν ψέματα. Η σχέση μητέρας – παιδιών

είναι αγάπη άνευ όρων, χωρίς τον παραμικρό εγωισμό», λέει στο Πρώτο Θέμα και καταλήγει περιγράφοντας πως ένιωσε όταν η μια της κόρη της ανακοίνωσε ότι θα σπουδάσει Παιδαγωγικά. «Πιστεύω ότι της ταιριάζει. Είναι πολύ τρυφερή, είναι της ψυχολογίας, της ανάλυσης, της κουβέντας και διαβάζει πολύ. Είναι άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και νομίζω ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Όσο για την υποκριτική, δεν το σκέφτηκε ποτέ», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα