Στο δικαστήριο για το διαζύγιο κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του για χρήση κοκαΐνης!

Ανήκουστα πράγματα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία για το πολύκροτο διαζύγιο πασίγνωστης σεφ με τον εκατομμυριούχο εν διαστάσει σύζυγό της στις δικαστικές αίθουσες.

Ο λόγος για το διαζύγιο της Nigella Lawson από τον Charles Saatchi, εκατομμυριούχο ντίλερ έργων τέχνης που εκδικάζεται αυτές τις μέρες. Ο τελευταίος κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι «ήταν τόσο μαστουρωμένη από τα ναρκωτικά» που επέτρεψε στις βοηθούς της, να ξοδέψουν όσα χρήματα ήθελαν. Ο λόγος για

τις Ιταλίδες αδελφές Francesca και Elisabetta Grillo οι οποίες τώρα κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν τις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας του για να ξοδέψουν 300.000 λίρες σε πολυτέλειες όπως ρούχα διάσημων σχεδιαστών και αεροπορικά ταξίδια σε πρώτη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι των δύο αδελφών είπαν ότι το αντίτιμο για τα έξοδα που έκαναν εις βάρος της εταιρίας ήταν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό σε ό,τι είχε να κάνει με τον εθισμό της Nigella Lawson στα ναρκωτικά καθώς γνώριζαν ότι παίρνει κοκαΐνη, κάνναβη και άλλες ουσίες. Χθες, ο δικαστής Robin Johnson διάβασε στην δικαστική αίθουσα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση στο Λονδίνο ένα e mail που είχε στείλει ο Saatchi στην πρώην σύζυγό του. Σε αυτό, ο 70χρονος ντίλερ έργων τέχνης κατηγορούσε την Nigella, και την κόρη της Cosima ότι έπαιρναν ναρκωτικά. «Τώρα οι αδελφές Grillo θα βασιστούν στο γεγονός ότι εσύ και η κόρη σου ήσασταν τόσο ζαλισμένες από τα ναρκωτικά που τους επιτρέψατε να ξοδέψουν ό,τι ήθελαν και ναι, πιστεύω κάθε τους λέξη από όσα είπαν!» έγραφε στο μέιλ. Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους σε εξωτερικό χώρο εν ώρα σοβαρού καβγά τους κατά τον οποίο εκείνος την ταρακουνούσε από τον λαιμό. Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο στην ταράτσα του εκλεκτού –κατά τα άλλα- εστιατορίου Scott's στο Μέιφερ στο κεντρικό Λονδίνο. Τότε οSaatchi είχε κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον της συζύγου του. όσο για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο αδελφές για υπεξαίρεση χρημάτων από την εταιρία του ντίλερ έργων τέχνης, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΐνης,ΐnis