Σταύρος Ζαλμάς: «Όταν ήμουν τραπεζικός υπάλληλος, ήταν πολύ μεγάλο βάσανο»

Για τη ζωή του, τα σχέδιά του, τον έρωτα αλλά και την εποχή που ήταν τραπεζικός υπάλληλος και δεν είχε ακόμη ασχοληθεί με την υποκριτική, μιλάει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία TV μίλησε για τον χρόνο που περνά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε κανέναν δεν αρέσει να μεγαλώνει». Στην ερώτηση αν παίζει θέατρο στην ζωή του, ο ηθοποιός απαντά αφοπλιστικά: «Έχω επιλέξει στη ζωή μου να είμαι εγώ και όταν είσαι εσύ, δεν παίζεις θέατρο.

Αν παίξω θέατρο θα χάσω τον εαυτό μου». Ο ίδιος γυρνά τον χρόνο πίσω και μιλά για την εποχή που ακόμα εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος: «Όταν ήμουν τραπεζικός υπάλληλος ήταν πολύ μεγάλο βάσανο. Ήταν επιθυμία της οικογένειάς μου και είχα εγκλωβιστεί σε ένα σύστημα έξω από τα νερά μου. Σπούδασα κρυφά και παραιτήθηκα κρυφά και τους έφερα προ τετελεσμένου γεγονότος... Οι δικοί μου ήταν αυστηροί και πίστευαν πως δεν πρέπει να ασχοληθώ με το θέατρο. Το έκαναν από αγάπη και ενδιαφέρον, όμως εγώ είμαι ευτυχισμένος με το στοιχείο μου. Και αυτό πρέπει να κάνουν οι γονείς για τα παιδιά τους». Τι λέει όμως για τον έρωτα; «Στον έρωτα δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Αν δεχτείς να τον ζήσεις τότε φτάνεις να παραδοθείς και τότε τα πράγματα δεν είναι στο χέρι σου» λέει ο Σταύρος Ζαλμάς και συνεχίζει αποκαλύπτοντας αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει τα δικά του παιδιά και την οικογένειά του: «Δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά. Κατά καιρούς έρχονται αυτές οι σκέψεις. Σαν κύματα. Αν είχα παιδιά θα είχα εγκαταλείψει εντελώς τον εαυτό μου και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που ίσως δεν έχω παιδί. Θα είχα δοθεί ολόψυχα στα ανθρωπάκια αυτά». Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα