Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μου λείπει η ρουτίνας της δουλειάς στην tv»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλεσμένη της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» μίλησε για όλα.

Αρχικά η blogger του gossip-tv.gr αποκάλυψε αν έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου για την πρωινή ζώνη τη νέα σεζόν.

«Υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον σταθμό η οποία υπήρχε από πέρυσι και φέτος με το "Dancing on ice" επισφραγίστηκε. Συγκεκριμένα πράγματα δεν έχουν κουβεντιαστεί γιατί όλα έχουν παγώσει ως τις εκλογές

όπως σε κάθε επιχείρηση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, υπάρχει μια καλή επικοινωνία που μπορεί ενδεχομένως να γίνει πρόταση».

Η τηλεόραση αποκάλυψε ότι της λείπει αλλά είναι ευχαριστημένη που έχει δουλειά. «Μου λείπει η τηλεόραση, η ρουτίνα της δουλειάς και η άμεση επικοινωνία».

Δήλωσε πως δεν είναι ανταγωνιστική και αν υπάρξει πρόταση δεν την ενδιαφέρει αν θα έχει ηγετικό ρόλο ή αν θα είναι στο πλαίσιο μιας παρέας.

Με την Φαίη Σκορδά είναι πολύ καλές φίλες και ρωτήθηκε αν της έχει κάνει πρόταση για να είναι στη παρέα του «Πρωινού mou».

«Όχι, δεν έχει τύχει. Δεν το έχω σκεφτεί και θεωρώ η Φαίη έχει χαράξει μια δική της πορείας είναι με μια ομάδα πολύ καλή».

Όμως θα βρισκόταν απέναντι της Φαίης Σκορδά ή την φοβάται τηλεοπτικά;

«Όλα στη ζωή είναι ρίσκο και το θέμα είναι του πόσο πιστεύεις σε αυτό που χτίζεται, στην ομάδα και στο εγχείρημα. Αν ήταν μια καλή πρόταση θα την απέρριπτα για να μην είμαι απέναντι στη φίλη μου; Άλλο η φιλία και άλλο η δουλειά».

Η blogger του gossip-tv.gr εξομολογήθηκε αν θέλει να γίνει μανούλα.

«Θέλω ένα μωρό αλλά είναι κάτι που σε αξιώνει ο Θεός. Και επειδή δεν θέλω να αγχωθώ γιατί είμαι πολύ νέα και στην αρχή της σχέσης μου, δεν μπαίνω στη διαδικασία να το προγραμματίσω. Εύχομαι να συμβεί σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα