Σοκαριστική δήλωση ηθοποιού: «Οι Παλαιστίνιοι αξίζουν να πεθάνουν»

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει έπειτα από τις δηλώσεις ηθοποιού για τον πόλεμο ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ στις οποίες ανέφερε πως... «Οι Παλαιστίνιοι αξίζουν να πεθάνουν»!

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε η Joan Rivers οn camera και στην συνέχεια για να καλύψει αυτά που είχε ήδη πει, είπε ότι... διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά της.
Η Joan Rivers, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή στο TMZ και όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι σχεδόν 2.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη σύγκρουση, εκείνη σήκωσε τα χέρια της

προσποιούμενη ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Θεέ μου! Πες το αυτό στους ανθρώπους της Χιροσίμα. Καλά, Καλά. Όταν κηρύσσεις πόλεμο, κηρύσσεις πόλεμο! Εκείνοι τον ξεκίνησαν. Τώρα δεν μετράμε ποιος πέθανε. Είστε νεκροί και σας αξίζει να είστε. Μη τολμήσετε να με κάνετε να αισθανθώ άσχημα γι΄ αυτό». «Τους είπαν να βγουν έξω. Δεν βγήκαν... Δεν βγήκες έξω, είσαι χαζός. Τουλάχιστον αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν αυτοί με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης». Περιέγραψε την Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση: «Επανεκλέχθηκαν από πάρα πολλούς χαζούς ανθρώπους που δεν κατέχουν ούτε ένα μολύβι». Η κωμικός στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί ξανά το Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα