Σμαράγδα Καρύδη: «Αν ήθελα ένα παιδί, θα το είχα κάνει και εγκαίρως»

Στην ερώτηση περί παιδιών, που πάντα κάπου εμφανίζεται σε κάθε της συνέντευξη, η Σμαράγδα Καρύδη είναι σταθερή στις θέσεις της περί μητρότητας.

«Αν ήθελα ένα παιδί, θα το είχα κάνει και εγκαίρως. Με κουράζει που το ρωτάνε συνέχεια, σαν να λένε "τι θα γίνει με αυτό το θέμα;". Άσε που δεν θεωρώ πως είναι όλοι κατάλληλοι να γίνουν γονείς. Απαιτεί μια δέσμευση, για την οποία πρέπει να είσαι έτοιμος και να τη θέλεις» τόνισε στο In Style. Δεν τη θέλησε όμως, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όπως δεν θέλησε ποτέ να μιλά για

τα προσωπικά της, αν και είναι άνθρωπος των σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων, τις οποίες ουδέποτε έκρυψε αλλά και ουδέποτε σχολίασε. Όπως δεν σχολίασε ποτέ ακόμα και όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και την έχουν ενοχλήσει. «Φυσικά και έχουν γραφτεί και ψέματα, και ανακρίβειες, και άσχημα πράγματα, αλλά επειδή δεν δίνω τροφή και δεν απαντώ ποτέ, ό,τι και να γραφτεί δεν αναπαράγεται κι έτσι σταματά εκεί. Δεν θα μπω ποτέ στη διαδικασία να πω πως κάτι με ενόχλησε, γιατί έτσι ου-σιαστικά δίνεις τροφή» λέει, ενώ εξηγεί πως γενικά αποφεύγει να διαβάζει τα δημοσιεύματα που την αφορούν, ακόμα και τις κριτικές για παραστάσεις ή ταινίες της. «Ξέρεις, έχω αποδεχτεί πως δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Δεν μου αρέσει, όμως, να διαβάζω κάτι αρνητικό και γι' αυτό δεν ψάχνομαι κιόλας. Θα σου πω, λοιπόν, τι ΔΕΝ κάνω: δεν θα αναζητήσω στο ιντερνετ να δω τι έγραψαν για μένα, δεν θα μπω να διαβάσω τις κριτικές των θεατών, π.χ., στο Αθηνόραμα όσο παίζεται η παράσταση. Μετά μπορεί να μπω. Δεν θέλω, όμως, να διαβάσω την ανώνυμη κακία. Ο καθένας μπορεί να γράψει στο ιντερνετ ό,τι θέλει ανώνυμα, αλλά εγώ δεν θέλω να με αγγίζει, γιατί μου χαλάει το κέφι».

Keywords
Τυχαία Θέματα