Ρούλα Κορομηλά: Μόλις χώρισε!

Όσοι ζούσαν τη Ρούλα Κορομηλά τον τελευταίο χρόνο, έκαναν λόγο για την αλλαγή στη διάθεση της πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ο Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης ασχολήθηκε μαζί της, ένας νέος άνεμος φάνηκε να πνέει στην καθημερινότητα της. Η Ρούλα άρχισε να ασχολείται με τον εαυτό της σε εξωτερικό και εσωτερικό επίπεδο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao η καθημερινή

συναναστροφή της με τον Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη, οι ώρες που περνούσαν μαζί, συζητώντας όλα όσα αυτά που τους απασχολούν, δεν άργησε να τους φέρει πιο κοντά. Κατά τα λεγόμενα των επαϊόντων οι δυο τους φέρονται να ήρθαν πολύ κοντά σε μια σχέση βαθύτερη που στηριζόταν σε μεγαλύτερα πνευματικά και ουσιώδη μονοπάτια. Όλοι όσοι γνωρίζουν την Ρούλα Κορομηλά έχουν ένα πράγμα να λένε. "Δεν υπάρχει άνθρωπος, είτε άντρας είτε γυναίκα που να γνωρίσει τη Ρούλα και να μη γοητευτεί, να μη μαγευτεί από την προσωπικότητα της, τον χαρακτήρα της, τη δοτικότητά της στην αγάπη". Πόσο μάλιστα ο Βαγγέλης. Σύμφωνα με αυτούς που υποστήριζαν ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι απολάμβαναν τη βόλτα τους και περνούσαν καλά μαζί! Θέλοντας όμως να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Ο Βαγγέλης την είχε χρόνια ίνδαλμα του, ενθουσιασμένος τρελά όπως θα τον άκουγαν να εξομολογείται με το που τη γνώρισε. Οι δυο τους δεν άργησαν να δεθούν. Πολλά ζευγάρια μάτια θα τους έβλεπαν κάθε πρωί να κάνουν βόλτες με τα ποδήλατα τους στην περιοχή των Βορείων Προαστίων γύρω γύρω από το σπίτι της παρουσιάστριας και μπορούσαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και οι δυο τους φέρονται να περνούσαν τον περισσότερο κοινό τους χρόνο στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά ή σε σπίτια φίλων. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν είναι όμως λίγοι οι φερόμενοι κακοθελητές που διέδιδαν πως ήταν μια σχέση με ημερομηνία λήξης, αφού ο Βαγγέλης φάνηκε να ενοχλείται με τη δημοσιότητα που πήρε η μεταξύ τους σχέση, ενώ δεν μπορούσε να ακολουθήσει το λαμπερό τρόπο ζωής της παρουσιάστριας. Ζητώντας της με όμορφο και ωραίο τρόπο να κρατήσουν πλέον μια φιλική σχέση αλλά και να συνεχίσει να είναι ο προσωπικός της personal trainer. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είναι ότι καλύτερο για την Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος της, στεναχωρήθηκε πολύ, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα