Ρία Αντωνίου: Γιατί την επέλεξαν από τη δισκογραφική εταιρία της Ιταλίας;

Πολυτάλαντη έχει αποδειχθεί η Ρία Αντωνίου. Το μοντέλο μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της στις εγχώριες πασαρέλες αλλά στη συνέχεια άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό.

Κι όσο αν αρχικά ήταν όλοι δύσπιστοι για το αν θα τα καταφέρει μπόρεσε να βάλει σε πολλούς τα γυαλιά. Πρώτα καριέρα στο modeling στο Μιλάνο, στη συνέχεια η συμμετοχή της στο ιταλικό Dancing,

όπου κατάφερε να μαγέψει τους Ιταλούς και να κατακτήσει την τρίτη θέση και τώρα και τραγουδίστρια. Η Ρία Αντωνίου μετά τη συμμετοχή της στο show χορού αλλά και στο «Ballando Con Te», συνεχίζει την ανοδική της καριέρα, αυτή τη φορά στη μουσική. Η Ρία ταξίδεψε μέχρι το Μιλάνο για να ηχογραφήσει τα καινούρια της τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν μετά το Πάσχα και θα είναι σε τρεις γλώσσες, ιταλικά, αγγλικά, αλλά και τα ελληνικά.

Μάλιστα, ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκο, μίλησε στο star και δήλωσε πως επέλεξε τη Ρία γιατί θεωρεί πως έχει ρεύμα στους Ιταλούς και πως έκανε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της στο show χορού. Ανέφερε, επίσης, πως το μοντέλο έχει ακόμα πολύ μέλλον και είναι σίγουρος για την επιτυχία που θα κάνουν με τα τραγούδια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα