Ράνια Κωστάκη: «Δεν είμαι μυγιάγγιχτη»

Η Ράνια Κωστάκη είχε δηλώσει από κοινού με τον Γιώργο Γιαννιά πως η γνώμη της επιτροπής δεν μετρά. Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;

«Δεν δηλώσαμε ότι η γνώμη δεν μετράει. Αυτό όλο ήταν μια μομφή προς εμάς τους ίδιους γιατί πήραμε περισσό-τερο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε τον ρόλο μας. Ουσιαστικά είπαμε «είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά και μόνο». Όπως παίζεις ένα παιχνίδι σπίτι με φίλους και θυμώνεις αν χάνεις, λειτουργήσαμε έτσι. Νιώθουμε το J2US σαν το σπίτι μας. Τα

θέλω των κριτών με άγχωσαν και παρουσιάστηκα χειρότερη από τις πρόβες. Περισσότερο με αγχώνει η γνώμη των κριτών παρά με βοηθά να εξελιχθώ» τόνισε στο TV Έθνος.
-Τι ήταν αυτό που σε πείραξε περισσότερο;
« Δεν άκουσα ένα μπράβο για την προσπάθεια. Ενώ άλλους τους ενθάρρυναν, εμάς όχι. Δεν μ' ενδιέφερε η βαθμολογία. Ήμουν προετοιμασμένη από τον κ. Θεοφάνους να πάρω και 2 γιατί ήταν δικό του τραγούδι και εμένα μ' αρέσει να το ακούω από την κ. Θεοδωρίδου. Δεν είμαι τραγουδίστρια.»
- Αληθεύει πως έπαιρνες Ρουλά Κορομηλά τηλέφωνο και σου το έκλεινε...
«Δεν έχω καν το τηλέφωνο της Ρούλας. Ηταν στο πλαίσιο μιας ραδιοφωνικής πλάκας. Είπαμε να πάρουμε τον Γιώργο Θεοφάνους και να του ευχηθούμε χρόνια πολλά για τη γιορτή του. Δεν το σήκωσε και μου είπε ο Γρηγόρης «Θα σου δώσω να πάρεις τη Ρούλα». Πήγε να της κάνει πλάκα ο Λιανός και του το έκλεισε.»
-Μετάνιωσες για τον τρόπο που χειρίστηκες το θέμα;
«Μετάνιωσα που βγήκε προς τα έξω κάτι που δεν είμαι ούτε εγώ ούτε ο Γιώργος. Ίσως ένα κόμπλεξ που απέχει πολύ από εμάς. Αν με ακούσει κανείς στο ραδιόφωνο θα καταλάβει πως δεν έχω πρόβλημα με τα λεγόμενα των άλλων. Δεν είμαι μυγιάγγιχτη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα