Πρωταγωνιστής από τα «Κλεμμένα όνειρα» αποκαλύπτει: «Κρεπάλιασα τόσο πολύ που γυρνώντας έμεινα ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο!»

Την πιο έντονη, αλλά παράλληλα και… επίπονη ανάμνησή του από τα παιδικά του χρόνια εξιστορεί πρωταγωνιστής από τα «Κλεμμένα όνειρα».

«Εγώ μάλλον διέφερα, γιατί δεν είχα εκδηλώσει καμιά καλλιτεχνική τάση όταν ήμουν στο σχολείο. Το πρώτο θεατρικό που είδαν αν εξαιρέσεις παιδικές παραστάσεις που μας πήγαιναν με το σχολείο, ήταν η Μικρή μας πόλη, όταν ήμουν 18 χρονών. Εγώ γυμναστής ήθελα να γίνω και στόχευα να περάσω στην Γυμναστική Ακαδημία. Αλά στη Β’ Λυκείου, που αποφάσισα να πάω πρώτη φορά διακοπές

με τους φίλους μου, «κρεπάλιασα» τόσο πολύ που γυρνώντας έμεινα ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο. Εκεί διέγνωσαν ότι έχω περίπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, μια δυσλειτουργία στην καρδιά που δεν σου επιτρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό και αναγκάστηκα να αλλάξω κατεύθυνση.

Ήμασταν επτά συμμαθητές που αποφασίσαμε να πάμε για είκοσι μέρες κάμπινγκ στην Σαντορίνη, παίρνοντας μαζί μας μόνο τρεις σκηνές κι ένα τσεκούρι. Δεν σκέφτηκε κανένας μας να κουβαλήσει ένα θερμός με νερό, αλλά το τσεκούρι το θεωρήσαμε απαραίτητο. Οπότε, όπως μπορείς να φανταστείς, δεν κοιμηθήκαμε ποτέ και πίναμε όλη την ώρα» τόνισε στο ΟΚ ο Χρήστος Πλαΐνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα