Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ για το Χ-Player

Μια νέα εκπομπή ξεκινά στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τo Χ-Player.

Μια νέα τηλεοπτική πρόταση  αφιερωμένη στα σύγχρονα video games και την τεχνολογία. Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Oι λάτρεις των Video Games

και της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις του μαγικού κόσμου του gaming, για όλες τις νέες κυκλοφορίες τίτλων, apps & software, καθώς επίσης για τα πιο εντυπωσιακά gadgets της αγοράς! Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός, Γιώργος Χρανιώτης, κάνει ένα μικρό διάλειμμα κάθε εβδομάδα από το καλλιτεχνικό stage και μεταφέρεται στο πλατό του X-Player πλάι στον Κωνσταντίνο Κουτσούμπα, «γκουρού» του gaming και tech freak!

Οι X-Players, Γιώργος και Κωνσταντίνος, αποτελούν πλέον το απόλυτο δίδυμο στην ενημέρωση νέων τίτλων, μυστικών και τεχνικών που αφορούν σε αγαπημένα video games, για fans των PS3, Xbox 360, Wii, PSP,  αλλά και των PC games. Hints & Tips, τελευταίες κυκλοφορίες, παρουσίαση συσκευών και software, gadgets, applications, making of, συγκριτικά αφιερώματα και πολλά ακόμα νέα του gaming και της τεχνολογίας!

 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα