Ποιος κατηγορεί τον Σταλόνε και την σύζυγό του για τον θάνατο του γιου του, Σέιτζ Σταλόνε;

Βαριές κατηγορίες κατά του Σιλβέστερ Σταλόνε και της δεύτερης συζύγου του, Τζένιφερ Φλάβιν έκανε ο ανιψιός του ηθοποιού για τον θάνατο του ξαδέλφου του Σέιτζ Σταλόνε.

Ο Εντ Φιλίτι, ο γιος της αδελφής του Σιλβέστερ Σταλόνε έξαλλος και πληγωμένος από τον άδικο χαμό του ξαδέλφου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής μήνυμα κατά του θείου του και της συζύγου του: «Τι ακριβώς έκανε λάθος

ο Σέιτζ; Ούτε εσύ, ούτε εκείνη απαντούσατε στα τηλεφωνήματά του. Το μόνο που ήθελε ήταν να μιλήσει στον πατέρα του. Ξέρω ότι δεν σας νοιάζει τι συνέβη. Αλλά θα σας τσούξει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια κάτω από το μεγεθυντικό φακό του δικαστηρίου της κοινής γνώμης. Με αηδιάζετε και οι δυο σας». Και συνέχισε απευθυνόμενος στην Τζένιφερ Φλάβιν: «Τζένιφερ Φλάβιν νίκησες. Ρήμαξες αυτή την οικογένεια και πήρες το τρόπαιο σου. Συγχαρητήρια. Έκανες πραγματικότητα αυτό που είχες πει κάποτε στην οικογένειά μου, ότι δηλαδή “Εγώ είμαι η οικογένεια του Σιλβέστερ πλέον. Δεν σας χρειάζεται πια”». Λίγα λεπτά αργότερα τα σχόλια διαγράφηκαν αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που τα διάβασαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα