Ποιος Έλληνας ηθοποιός είπε: «Μόλις είδα τον εαυτό μου σε μεγάλη οθόνη με έπιασε κρύος ιδρώτας!»

Ο γνωστός ηθοποιός δεν βλέπει τον εαυτό του στις σειρές που έχει παίξει στην τηλεόραση ενώ εξομολογήθηκε τι του συνέβη όταν σε κινηματογράφο είδε ταινία του.

«Δεν με βλέπω! Ντρέπομαι να βλέπω τον εαυτό μου στη τηλεόραση. Φαντάσου, Γιώργο, είχα πάει σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας που έπαιζα, το "Αυστηρός Ακατάλληλο" των Ρέππα-Παπαθανασίου, και μόλις είδα τον εαυτό μου σε μεγάλη οθόνη σκοτεινής αίθουσας, με έπιασε κρύος ιδρώτας. Ένιωθα πως όλοι με κοιτάνε», δήλωσε ο Χρήστος Τριπόδης στο «My Salonika». Επίσης αναφέρθηκε στα δαπανηρά σίριαλ χωρίς το ανάλογο αποτέλεσμα.

«Σαφώς. Στα σίριαλ του Πάνου Κοκκινόπουλου για παράδειγμα, ο ίδιος ήταν και παραγωγός και σκηνοθέτης. Μπορούσε να ελέγχει το όλο πράγμα, πολύ καλύτερα. Και ήταν πιο οικογενειακά τα πράγματα! Έχω παίξει σε όλα τα σίριαλ του Κοκκινόπουλου, "Δέκατη Εντολή", "Μαύρα Μεσάνυχτα", "Πεθαίνω για σένα", "Αχ και να ΄ξερες". Αυτά που έκανε ο Κοκκινόπουλος, δεν τα βλέπεις εύκολα στην ελληνική τηλεόραση. Και σε μυθοπλασία και σε σκηνοθεσία. Ήταν και είναι πρωτοποριακά».

Keywords
Τυχαία Θέματα