Ποιος είναι off camera ο Αλέξης Τσίπρας;

Η μέρα του Αλέξη Τσίπρα αρχίζει στις 7.30 με 8 το πρωί. Εκείνη την ώρα φθάνει στο γραφείο του.

 

Την πρώτη μισή ώρα βλέπει τον ημερήσιο Τύπο κι ύστερα αρχίζει ο μακρύς μαραθώνιος των συσκέψεων και των πάσης φύσεως υποχρεώσεων. Αργά το βράδυ, μετά τις 10.30, αρχίζουν να πέφτουν οι τόνοι. Στο σπίτι σπάνια περιμένει ο Παμπλίτο που συνηθίζει να κοιμάται αρκετά νωρίτερα.

Το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου, την ώρα των αποτελεσμάτων και καθώς

το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν να ανεβαίνει... το βουνό, ο Αλέξης Τσίπρας, αγκαλιά με τον 2χρονο γιο του Παύλο, έβλεπε τον θρίαμβο.

Ήταν μία από τις πιο ωραίες μέρες της ζωής του. Οσοι τον γνωρίζουν, όπως αναφέρει το «Έθνος», επιμένουν πως η επόμενη θα είναι αυτή που θα γεννηθεί ο δεύτερος γιος του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθος για μπάλα και 5χ5. Μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο. Με τον αθλητισμό η σχέση του είναι πολύ στενή. Παλαιότερα έπαιζε πιο συχνά ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5, αλλά τώρα ο χρόνος για τέτοιες ενασχολήσεις, ολοένα και λιγοστεύει. Η επόμενη σκηνή που περιλαμβάνει μπάλα, για τον Αλέξη Τσίπρα, είναι αυτή να παίζει με τον μικρό του γιο, στο πάρκο κοντά στο σπίτι τους στην Κυψέλη. Δηλώνει και είναι φανατικός Παναθηναϊκός. Τα καλοκαίρια του περιλαμβάνουν οπωσδήποτε τις Κυκλάδες. Λατρεύει να βλέπει να συναντάται το απόλυτο γαλάζιο με το λευκό, πάνω από τα Κουφονήσια, την Ανάφη και την Αμοργό.

Keywords
Τυχαία Θέματα