Ποιοι επώνυμοι τα «έσπασαν» στον Νίκο Βέρτη;

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό και παράλληλα δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι φίλοι του που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο για να τον ακούσουν από κοντά.

H Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε μοναδικές στιγμές στο κοινό του όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε αγαπημένα της τραγούδια ενώ ο Νίκος Βέρτης την συνόδευε παίζοντας μπουζούκι. Το κέφι της βραδιάς όπως ήταν αναμενόμενο κορυφώθηκε στα ύψη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδάει  και να χορεύει μέχρι το πρωί. Ο Μάρκος Σεφερλής ανέβηκε με τη σειρά του στη σκηνή και με το αστείρευτο χιούμορ του διασκέδασε το κοινό.

Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό καταχειροκροτούσε ενθουσιασμένο την απολαυστική χιουμοριστική σάτιρά του. Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ακόμα μια έκπληξη όταν τον κάλεσε ο Νίκος Βέρτης να τραγουδήσει στη σκηνή και εκείνος αποδέχτηκε την πρόσκληση εκπλήσσοντας το κοινό ευχάριστα τραγουδώντας ως Στέλιο Καζαντζίδη το «Υπάρχω» και ως Άντζελα Δημητρίου το «Ποια θυσία». Ο κόσμος τον αποθέωσε με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα με τη διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο»! Στο «Fantasia» διασκέδασαν επίσης ο Τραϊανός Δέλλας με τη Γωγώ Μαστροκώστα και την παρέα τους αλλά και η Γωγώ Αυγερινοπούλου παρέα με τον Γιάννη Σπαλιάρα και το Νίκο Αναδώτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα