Ποια πρωταγωνίστρια δήλωσε: «Δεν είμαι ερωτευμένη τα τελευταία 17 χρόνια»

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το κεφάλαιο «έρωτας» στη ζωή της. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία 17 χρόνια δεν είναι ερωτευμένη.

«Ήμουν όμως πάντα της σχέσης. Αυτός που θα ήθελα να είναι τώρα μαζί μου δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όταν ερωτευόμουν, το έκανα με πάθος και τρέλα. Υπέφερα, βέβαια, γιατί συνήθως τους άφηνα ενώ δεν μου είχε περάσει. Από εγωισμό έφευγα και εξακολουθώ να είμαι εγωίστρια. Δεν είμαι ερωτευμένη τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια. Συνέβη κάτι στη ζωή μου και κατέβασα ρολά. Είπα ότι μόνο

θα δουλεύω. Αυτό πονάει», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη στην εφημερίδα «Espresso». Όσο για το αν είναι σε φάση να ερωτευτεί είπε: «Αλήθεια, δεν το ξέρω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να με βρει ένας άνδρας που να είναι τακτοποιημένος με τη ζωή του. Πώς να στο πω, να μην έχει υποχρεώσεις και να του αρέσει το Πήλιο, να του αρέσουν τα σκυλιά. Να του αρέσει η μπιρίμπα, το θέατρο, ο Παβαρότι και να έχω να μοιράζομαι ομορφιές μαζί του: μια ωραία ανατολή, ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, μια ωραία άνοιξη ή τα χιόνια στο Πήλιο. Αυτό θέλω».

Keywords
Τυχαία Θέματα