Ποια είναι η πανέμορφη μπουμπού της φωτογραφίας;

Μικρούλα ήταν ένα ήσυχο παιδί που δεν δημιουργούσε προβλήματα, ενώ ένα από τα αγαπημένα της μαθήματα ήταν τα μαθηματικά! Σήμερα, είναι από τις πιο hot παρουσιάστριες που, αν και μικρή σε ηλικία, έχει ήδη ένα πλούσιο σε εμφανίσεις, συνεντεύξεις και συμμετοχές σε shows βιογραφικό!

 

Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες η οποία γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 και μεγάλωσε στη Γερμανία, στη μικρή πόλη Μέντεν, με πατέρα Γερμανό, τον Γκερντ, και μητέρα Ελληνίδα, την Ουρανία, από τον Λιθότοπο του νομού Σερρών.

Από πολύ μικρό, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Espresso,

το κορίτσι του Θέμου είχε έφεση προς τον καλλιτεχνικό τομέα. Σαν κοριτσάκι, ζωγράφιζε με τις ώρες, χόρευε, τραγουδούσε μπροστά στον καθρέφτη με ένα μικρόφωνο από αλουμινόχαρτο στο χέρι, έγραφε δικούς της στίχους και «παρουσίαζε» τον καιρό στο δωμάτιό της.

Αν και μεγαλώνοντας έβλεπε μακρινό όραμα την πιθανότητα να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό κόσμο, η μεγάλη ανατροπή στη ζωή της ήρθε, όταν δήλωσε συμμετοχή στο show χορού «So You Think You Can Dance» του Mega σε ηλικία μόλις δεκαεπτά ετών. Εκεί ξεκίνησαν όλα για τη sexy Λάουρα Νάργες, η οποία τώρα βλέπει τις μετοχές της στον χώρο των media να «χτυπάνε κόκκινο».

Keywords
Τυχαία Θέματα