Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε διεφθαρμένοι»

Όλη την Ελλάδα γυρνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης με το έργο του Αριστοφάνη «Ιππής».

Ο ηθοποιός, σε ένα κενό που είχε από την περιοδεία του μίλησε στην κάμερα του «FTHIS TV» για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και για την ελπίδα που τρέει μέσα του. «Είμαι πολύ αισιόδοξος, παντού και πάντα. Κατ' αρχήν είμαι πατέρας, είμαι γονιός. Δεν μπορώ να είμαι απαισιόδοξος. Αυτή θεωρώ ότι είναι η πιο σοβαρή ιδιότητα σε έναν άνθρωπο. Δεν έχω λέξεις να τη χαρακτηρίσω. Το

να είναι γονιός κάποιος, πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου», δήλωσε δείχνοντας πως για εκείνος υπάρχει ακόμα φως .

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, επίσης, επιμένει να ξεχωρίζει τα θετικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν λαό, δηλώνοντας: «Με όλα αυτά που βλέπω και ακούω τον τελευταίο καιρό δεν πιστεύω ότι είμαστε οι πιο διεφθαρμένοι. Κρατάμε ακόμα κάποιες αξίες, έχουμε φιλότιμο και περηφάνια. Επίσης, είμαστε εύθικτοι για τον πατριωτισμό μας και καλά κάνουμε. Είμαστε και τίμιοι. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζει έναν λαό ολόκληρο μια πολιτική κατάσταση ή κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι αποφάσισαν να ωφεληθούν καταλαμβάνοντας κάποιες κυβερνητικές θέσεις. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένας ολόκληρος λαός από τη συμπεριφορά των πολιτικών».

Όσο για τα όσα ακούγονται για τη χώρα μας και μας ενοχλούν, ανέφερε ο ηθοποιός: «Το θέμα δεν είναι αν μας αγαπάνε οι απ' έξω. Το θέμα είναι να μας αγαπάμε εμείς. Πηγαίνετε σε ένα ψυχιατρείο και ρωτήστε αν τους ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι έξω για αυτούς!».

Keywords
Τυχαία Θέματα