Παύλος Σταματόπουλος: «Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που δεν λειτουργεί στο παρασκήνιο»

Πότε έγινε στον Παύλο Σταματόπουλο η πρόταση για το «Καλοκαίρι παντού»;

«Λίγο πριν ολοκληρωθεί το «Μες στην καλή χαρά», με κάλεσε η Ζήνα Κουτσελίνη και μου είπε για την πρόθεση του καναλιού να κάνει καλοκαιρινή εκπομπή κι αν θα ήθελα να την παρουσιάσω μαζί με την Κατερίνα. Από το πρώτο λεπτό ήμουν πολύ θετικός, για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως γιατί ένιωθα ασφάλεια με τους συγκεκριμένους συνεργάτες» τόνισε στο Secret.
-Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας ανακοίνωσαν τη συμπαρουσιάστριά σας;
«Ποια είναι αυτή;»

(γελάει); Στην, πραγματικότητα, χάρηκα πάρα πολύ γιατί η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που δεν λειτουργεί στο παρασκήνιο. Επίσης, είναι δουλευταρού και πολύ καλή σε αυτό που κάνει. «
-Νιώσατε ανασφάλεια όταν η τηλεθέαση στην αρχή δεν ήταν στα «πάνω» της;
«Τα νούμερα είναι ένα καλό εργαλείο για τη δουλειά μας. Μας βοηθούν να καταλάβουμε τι ζητάει ο κόσμος από την εκπομπή. Ωστόσο, η πραγματική ανάγνωση της τηλεθέασης είναι ένας λαβύρινθος και γι αυτό τον λόγο υπάρχουν συγκεκριμένοι συνεργάτες, που κάνουν ανάλογες εκτιμήσεις. Γεγονός λοιπόν είναι ότι ξεκινήσαμε δυναμικά και μέρα με τη μέρα γνωριζόμαστε με τον κόσμο όλο και περισσότερο. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Και από το κοινό αλλά και από το κανάλι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα