Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: «Δεν με αγχώνει η σύγκριση γιατί πολύ απλά δεν θέλω να την «βγω» σε κανέναν»

«Δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός. Μακάρι να πηγαίνουμε όλοι καλά και να υπάρχουν δουλειές και δημιουργία. Δεν πιστεύω στο «ο θάνατος σου η ζωή μου», δηλώνει πασίγνωστη ηθοποιός πηγαίνοντας κόντρα στο σύστημα.

Ο λόγος για την Άννα Ανδριανού. Η ηθοποιός μίλησε στο entertv, για το διπλό ρόλο της στα «Κλεμμένα Όνειρα», αλλά και για τον ανταγωνισμό με το σίριαλ του ΑΝΤ1, «Είναι στιγμές».

«Το σήριαλ του Αντ1

δεν το έχω δει αλλά από ό,τι έχω ακούσει είναι αξιόλογο και είναι πολύ αξιόλογοι και οι άνθρωποι που το φτιάχνουν. Όσο για τα «Κλεμμένα Όνειρα» είναι μια δουλειά που την πίστεψα και την αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Σύγχρονη, νεανική και με τόση ουσία πάνω στις σχέσεις και τις αγωνίες των νέων. Αλλά και τα απωθημένα των μεγαλύτερων που αγωνίζονται να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο της ζωής τους και να πάρουν πίσω τα κλεμμένα τους όνειρα. Ο ρόλος της Άννας πάλι έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ διαφορετικός από εμένα κι από ό,τι έχω παίξει ως τώρα», δήλωσε η Άννα Ανδριανού.

Η ηθοποιός, όμως, αναφέρθηκε και στο αν την αγχώνει η σύγκριση με το περσινό καθημερινό σήριαλ του Mega, «Η ζωή της άλλης», λέγοντας: «Έχω απαντήσει νομίζω περί ανταγωνισμού. Δεν με αγχώνει η σύγκριση γιατί πολύ απλά δεν θέλω να την «βγω» σε κανέναν. Κάνω την δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ... από κει και πέρα... θα γίνει ό,τι είναι να γίνει. Άλλωστε την επιτυχία δεν την έχει στο τσεπάκι του κανείς.»

Keywords
Τυχαία Θέματα